fbpx
Sony si Rovio au confirmat data lansarii noului film Angry Birds

Sony si Rovio au confirmat data lansarii noului film Angry Birds

Sony Pictures si Rovio Entertainment produc o continuare a filmului Angry Birds care va aparea in cinematografe in curand. Rovio si Sony au confirmat ca actorii din distributia primei pelicule vor reveni in cea de-a doua pelicula.

Angry Birds Movie 2 va fi regizat de Thurop Van Orman, coregizat de John Rice, iar John Cohen va ocupa rolul de producator. Potrivit unei declaratii oferite de Rovio si Sony, prima pelicula Angry Birds a generat 352 de milioane de dolari la nivel mondial si a fost pe locul intai in 50 de tari diferite in mai 2016.

CITESTE SI:  Aceste companii vand telefoane care depasesc limitele de radiatii, conform unui proces judecatoresc

Anul trecut, s-a confirmat faptul ca un nou film Angry Birds se afla in lucru, dar cei care se intreaba care ar putea fi data de lansare a acestuia, trebuie sa stie ca Sony si Rovio au confirmat recent ca filmul este pregatit pentru o lansare pe data de 20 septembrie 2019.

Asta inseamna ca fanii vor trebui sa astepte putin peste un an pentru lansarea acestei pelicule Angry Birds a Sony si Rovio. Se asteapta ca in continuare vor reveni actorii distribuiti in primul film, printre care se numara Jason Sudeikis, Josh Gad, Bill Hader, Danny McBride si Peter Dinklage.

CITESTE SI:  Cum vrea China sa-si creasca economia si sa atraga mai multe companii high-tech

Pelicula companiilor Sony si Rovio –  care se va lansa anul viitor –  va fi de asemenea regizata de Thurop Van Orman si coregizata de John Rice, iar John Cohen se va intoarce sa o produca. Desi franciza de jocuri Angry Birds nu a fost foarte activa in ultima vreme, se pare ca inca este foarte indragita.

Desi filmele adaptate dupa jocuri video tind sa fie percepute in mod negativ, primul film Angry Birds a avut ceva succes. Sony si Rovio au sustinut, de asemenea, ca au generat incasari de 352 de milioane de dolari la nivel mondial si ca pelicula a fost pe primul loc in 2016.

CITESTE SI:  Aparent, smartphone-ul a fost prezis de Nikola Tesla in 1926

Nu suntem siguri daca continuarea companiilor Sony si Rovio va reusi sa recreeze succesul pe care primul film l-a avut, dar presupunem ca, daca va fi ca primul film Angry Birds, probabil va avea ceva succes.