fbpx
Sony ne arata cum sunt lansate update-urile Android

Sony ne arata cum sunt lansate update-urile Android

Sony stie ca vrei Android 9.0 Pie si lucreaza la asta. Pentru a te multumi pana ce update-ul se lanseaza pentru smartphone-ul tau si pana ce toti amicii tai il au pe smartphone-urile lor Sony, compania a publicat un infografic detaliat pentru a te invata cate ceva despre lansarea actualizarilor software pentru smartphone-uri.

Cand compania Essential a lansat update-ul Android 9.0 Pie pentru Essential Phone, acest smartphone a devenit primul smartphone non-Pixel care a primit acest update, iar totul a fost savarsit intr-o zi.

CITESTE SI:  Smartphone-urile Samsung Galaxy S8 primesc o caracteristica exclusiva

Dupa cum este firesc, acest lucru a dus la multe intrebari. Cum ar fi: daca Essential poate, de ce nu pot si alte branduri precum Samsung, HTC, Sony, LG si Motorola?

Desi suntem siguri ca exista multe motive pentru lansarea tarzie a lui Android 9.0 Pie, Sony a decis sa lamureasca lucrurile si a venit cu un infografic detaliat (vezi imaginea de mai jos) cu etapele unei actualizari Android, de la crearea sa si pana la lansare.

CITESTE SI:  Un satelit japonez dispare, de vina este un update de software

Probabil scopul acestui infografic este de a-i ajuta pe utilizatori sa inteleaga mai bine subtilitatile din spatele unui update Android, sperand ca vor intelege de ce nu-l pot lansa la doar cateva zile dupa ce Google l-a pus la dispozitie.

Potrivit Sony, “Vrem intotdeauna sa realizam cea mai rapida lansare de update posibila, din momentul in care Google il anunta si pana cand ajunge pe smartphone-ul tau. Si este esential ca inginerii Sony sa aiba timp sa implementeze toate update-urile de caracteristici si sa testeze dispozitivele pentru a indeplini standardele de inalta calitate ale noastre”.

CITESTE SI:  Nintendo a depasit Sony

In acest scop, Sony a promis ca modelele Xperia, cum ar fi Xperia XZ2, XZ Premium, XZ Compact, Xperia XZ Premium, XZ1 si XZ1 Compact, vor primi update-ul Android 9.0 Pie incepand cu luna noiembrie, in timp ce alte dispozitive precum XA2, XA2 Ultra si XA2 Plus vor primi actualizarea Android 9.0 Pie in 2019.

Sony ne arata cum sunt lansate update-urile Android 2