fbpx

Sony este deschisa sa produca un PlayStation 4 de inalta performanta

Sony este deschisa sa produca un PlayStation 4 de inalta performanta

In mod normal, generatiile de console de jocuri sunt compartimente etanse. In afara de backward-urile de compatibilitate sporadice, consolele sunt vandute asa cum sunt, iar apoi iterate doar cu cateva schimbari minore, cum ar fi consumul de energie, dimensiunea si altele, fara a se atinge de performanta.

Nu este vorba ca Sony PlayStation 4 nu este puternic in comparatie cu alte console de pe piata, este una dintre cele mai bune console, dar se pare ca Sony este complet impotriva ideii producerii unui model de inalta performanta al PlayStation 4.

CITESTE SI:  Ce anume ii obliga Fortnite pe jucatorii Xbox One si PS4

Asta nu inseamna ca Sony nu va veni cu unul, doar ca nu este hotarata daca sa urmeze aceasta cale, iar daca vede ceva beneficii de pe urma consolei PlayStation 4, s-ar putea sa lanseze una din asta.

Vicepresedintele senior al Sony Computer Entertainment, Masayasu Ito, a fost intrebat intr-un interviu recent daca Sony ar fi deschisa sa creeze un PlayStation 4 in viitor care ar oferi o performanta chiar mai buna.

Ito a precizat ca avand in vedere ca PlayStation 4 este bazat pe arhitectura x89, din punct de vedere tehnic este posibil sa se faca imbunatatiri asupra procesorului consolei in viitor, desi acesta a subliniat ca in acest moment Sony nu are planuri de a introduce un model de consola PlayStation 4 care ofera o performanta imbunatatita.

CITESTE SI:  VIDEO: Un analist prezice care va fi pretul consolei Project Scorpio a Microsoft

Ito spune ca cea mai importanta intrebare aici este daca ar avea sens pentru Sony sa faca asa ceva. PlayStation 4 s-a bucurat de mult succes pe piata, a depasit consola Xbox One la scurt timp dupa ce ambele console au fost lansate in 2013, iar cu noua taiere de pret probabil ca vanzarile vor creste in viitorul sezon de sarbatori.

CITESTE SI:  Acestea pot fi preturile consolei de jocuri PS5 a Sony

Pentru moment, desi nu prea are sens pentru Sony sa vina imediat cu un PlayStation 4 mai puternic care ar putea imparti baza de consumatori ai consolei, poate ca noul model ar putea fi primit in urmatorii ani cand consumatorii vor avea nevoie de o performanta mult mai buna.