Sony ar putea avea o surpriza de lansat la MWC 2018

Sony ar putea avea o surpriza de lansat la MWC 2018

Pana acum stim ca Sony va lansa smartphone-urile Xperia XZ2 si XZ2 Compact la conferinta de presa MWC 2018 de saptamana viitoare. Cu toate acestea, stim de asemenea ca Sony lucra la un dispozitiv cu rezolutie 4K despre care am presupus ca a fost amanat pentru mai tarziu in acest an.

Sony Mobile din Africa de Sud a anuntat mai devreme o lansare surpriza pentru evenimentul MWC 2018 de saptamana viitoare. O postare a vorbit despre prezentarea a trei noi smartphone-uri Xperia, precum si lansarea unei surprize. Aceste postari au fost sterse intre timp.

Compania Sony cam a confirmat ca va fi prezenta la MWC 2018, dar intrebarea este: ce va dezvalui la eveniment? Unii au indicat ca va aparea un nou smartphone de varf, iar benchmark-urile recente au indicat ca ar putea exista si trei smartphone-uri de clasa de mijloc, dar se pare ca ar putea exista si o surpriza.

CITESTE SI:  Samsung Galaxy S6 Edge se confrunta cu iPhone 6 intr-un "drop test"

Asta potrivit unor tweet-uri trimise de divizia sud-africana a Sony Mobile. Tweet-urile au dezvaluit ca compania va dezvalui la MWC 2018 trei noi smartphone-uri Xperia cu o surpriza.

Cu toate acestea, acest tweet a fost ulterior sters si un nou tweet a eliminat mentiunea despre cele trei smartphone-uri Xperia si, in schimb, vorbea doar despre o “lansare surpriza” pe care compania Sony o planuise pentru MWC 2018.

CITESTE SI:  Cine zice ca Sony va bloca gaming-ul intre platforme pentru Fallout 76

Probabil ca acest lucru s-a intamplat pentru a acoperi tweet-ul precedent care ar fi putut dezvalui mai multe decat a planificat compania, dar presupunem ca aceasta postare e cea mai apropiata de o confirmare oficiala inainte de conferinta de presa a Sony de la evenimentul MWC 2018.

Nu suntem siguri despre ce fel de surpriza vorbeste Sony. Poate se refera la smartphone-ul de varf despre care am auzit zvonuri, dar acesta nu mai e o surpriza. In orice caz, vom afla in curand cum sta treaba, asa ca intrati din nou pe site saptamana viitoare daca doriti sa aflati toate detaliile de la MWC 2018.