fbpx
sony-anunta-oficial-consola-ps4-pro

Sony anunta oficial consola PS4 Pro

Mai devreme, Sony a anuntat consola PlayStation 4 Slim care este in esenta o versiune mai slim a actualului PS4. Avand in vedere ca Microsoft are de asemenea o versiune mai slim a lui Xbox One, in forma lui Xbox One S, acest lucru nu este o surpriza.

Cu toate acestea, daca esti in cautarea unui model actualizat al lui PlayStation 4, Sony a dezvaluit oficial de asemenea consola PS4 Pro.

Asadar, la ce ne putem astepta de la PS4 Pro dezvaluita oficial? Desigur, Sony i-a confirmat existenta, dar acestia nu au vorbit cu adevarat despre specificatii niciodata.

CITESTE SI:  Acer lanseaza doua camere 360 de grade conectate, Holo360 si Vision360

Noua consola anuntata oficial a Sony va integra un hard disk de 1TB si putere grafica dubla, multumita faptului ca Sony a adaptat tehnologia de la arhitectura grafica Polaris a AMD.

De asemenea, consola PS4 Pro al Sony va suporta rezolutia 4K, ceea ce inseamna ca jocurile vor arata mai clar si mai detaliate ca niciodata.

Sony declara de asemenea ca chiar daca televizorul tau nu suporta rezolutia 4K, poate ai un televizor sau monitor mai vechi, nu trebuie sa-ti faci griji, avand in vedere ca jocurile vor fi afisate la rezolutie Full HD, iar in unele cazuri ar putea oferi o rata de cadre pe secunda mai mare.

CITESTE SI:  De ce noul cip Huawei Kirin 980 ar putea fi mai puternic decat Snapdragon 845

Din pacate, unul dintre dezavantajele consolei PS4 Pro este ca nu va avea un Blu-ray drive 4K si trebuie sa recunoastem ca este destul de dezamagitor.

Potrivit unui tweet, s-a indicat faptul ca Sony vrea sa se concentreze mai mult pe gaming si poate mai putin pe alte forme de continut multimedia cu PS4 Pro.

De asemenea, este posibil ca prin omiterea acestei caracteristici in consola PS4 Pro, ar reduce costurile, in acest fel crescand profiturile.

CITESTE SI:  Ce alta companie ar putea lucra la un smartphone de gaming

Presupunem ca daca ai nevoie practic de un Blu-ray drive 4K depinde de tine si de cum folosesti consola.

Daca iti doresti gaming pur, atunci presupunem ca nu e mare chestie, dar daca sperai la un pachet multimedia complet, ai putea fi dezamagit.

Noua consola PS4 Pro are un pret de 400 de dolari, iar lansarea acestuia este asteptata pe data de 10 noiembrie 2016.