Sony a oferit 5 milioane de dolari pentru ca James Bond sa-i foloseasca smartphone-ul

Daniel Craig - Quantum of Solace

Sony i-a oferit vedetei James Bond, Daniel Craig, 5 milioane de dolari pentru a folosi viitorul smartphone Sony Xperia Z4 in viitorul film Spectre, dar Craig si regizorul Spectre, Sam Mendes, au refuzat pentru ca “James Bond foloseste numai ceea ce este mai bun”. Se refera la smartphone-uri.

Asta potrivit emailurilor interne ale dezvaluite in urma hack-ului din iarna trecuta datate in octombrie 2014. In primul email, aflam ca producatorul Barbara Broccoli, fiica creatorului seriei de filme James Bond, vroia ca Sony sa ofere 18 milioane de dolari pentru folosirea smartphone-urilor sale de catre distributie si echipa.

CITESTE SI:  Cate bretoane poate avea maxim un dispozitiv Android, potrivit Google

In caz ca nu stiti, a existat o scena in filmul Quantum of Solace in care actorul care-l interpreteaza pe James Bond, Daniel Craig, scoate un smartphone Sony si le face fotografii personajelor negative. A fost o clara plasare de produse pe care compania japoneza pare ca o vrea si in urmatorul film James Bond, se pare.

Potrivit unor scurgeri de informatii, Sony i-a oferit lui Daniel Craig o suma colosala de 5 milioane de dolari pentru a folosi urmatorul smartphone de varf al companiei, dar se pare ca atat regizorul Sam Mendes cat si Daniel Craig au refuzat oferta companiei Sony de 5 milioane de dolari, motivand ca James Bond foloseste numai ce e mai bun, iar dupa parerea lor smartphone-ul Sony nu este cel mai bun.

CITESTE SI:  Opinie despre "The Good, the Bad, the Weird" (2008)

Se pare ca si Samsung a dorit sa ofere 5 milioane de dolari pentru ca smartphone-ul sau sa apara in filmul James Bond, dar si aceasta companie a fost refuzata deoarece consistenta filmului a fost mai importanta decat banii.

CITESTE SI:  Filmul "Detective Pikachu" va avea probabil unul dintre acesti actori

Aceste informatii au aparut de ceva vreme si exista posibilitatea ca Daniel Craig si regizorul sa se fi razgandit si sa fi acceptat cele 5 milioane de dolari de la Sony. Vom afla in curand ce smartphone va folosi James Bond in viitorul film. Spectre este programat sa se lanseze pe data de 6 noiembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *