fbpx

SolarCity sustine ca a produs cel mai eficient panou solar din lume

SolarCity sustine ca a produs cel mai eficient panou solar din lume

SolarCity a dezvaluit un nou panou solar despre care compania spune ca este cel mai eficient din lume.

Noul panou solar, produs in Statele Unite, va produce cu 30 – 40% mai multa energie decat panourile standard si ca acesta costa acum mai putin decat un unul obisnuit cand este fabricat la scara mare, spune compania.

Acum, exista un imbold mai mare de a trece la folosirea surselor de energie regenerabila precum energia solara si exista deja zeci de companii care ii ajuta pe oameni sa faca aceasta schimbare.

CITESTE SI:  Apple vrea ca Apple Maps sa fie cel mai bun serviciu de harti din lume. Cum are de gand sa reuseasca

SolarCity este o astfel de companie care produce panouri solare si a fost fondata de Lyndon si Peter Rive care se intampla sa aiba de asemenea legaturi cu Elon Musk, co-fondatorul si directorul Tesla si SpaceX. Compania sustine ca a produs cel mai eficient din lume.

SolarCity sustine ca noul lor panou solar are o eficienta la nivel de modul de 22% si ca asta este ceea ce il face sa fie cel mai eficient din lume, singurul rival al SolarCity, gama X a SunPower vine cu o eficienta la nivel de modul de 21,5%.

CITESTE SI:  De ce Puerto Rico vrea sa treaca la energie regenerabila in proportie de 100%

Pentru a-si sustine afirmatiile, SolarCity a oferit rezultatele unei testari independente efectuate de un centru tert, Centrul pentru Testarea Energiei Regenerabile, care este un centru de testare a certificarii si serviciilor pentru panourile solare eficiente.

SolarCity a creat noul panou solar eficient printr-un procesor proprietar despre care sustine ca nu numai creste performanta, dar si ca reduce foarte mult costurile de productie.

CITESTE SI:  Politia din Chicago foloseste un soft predictiv pentru a combate crimele

Compania planuieste initial sa instaleze noile chestii pe adaposturile de masini si pe acoperisuri inainte de a trece la instalariile comerciale.

SolarCity are de gand sa-si produca noile module la centrul de 100MW pentru piloti din Fremont, California, inainte sa-si mute productia la centrul de 1GW din Buffalo, New York.