fbpx

Soferii sub influenta alcoolului din Ohio vor trebui sa instaleze Uber sau Lyft

Soferii sub influenta alcoolului din Ohio vor trebui sa instaleze aplicatia Uber sau Lyft

Judecatorul municipal al unui oras american a condamnat o soferita din statul american Ohio care a fost pentru prima data prinsa conducand sub influenta alcoolului. Aceasta trebuie sa instaleze si sa activeze aplicatia Uber sau Lyft pe smartphone-ul ei.

Nu mai este nevoie sa spunem ca conducerea unei masini sub influenta alcoolului este o idee foarte, foarte rea si tocmai de aceea, ca sofer sub influenta alcoolului, este de obicei mai sigur sa iei un taxi pana acasa daca ai baut prea mult.

De asemenea, multumita serviciilor de ride-hailing precum Uber si Lyft care sunt omniprezente, sa gasesti un mijloc de transport pana la locuinta ta, in cazul in care esti sub influenta alcoolului, nu mai este o sarcina la fel de dificila pe cat era odata.

CITESTE SI:  De ce profitul Microsoft a crescut cu 33% in trimestrul 2 din 2021

De fapt, in Painesville, Ohio, Statele Unite, judecatorul municipal, Michael A. Cicconetti, a luat o decizie prin care soferii care au fost condamnati pentru faptul ca au condus masina sub influenta alcoolului vor trebui sa descarce si sa instaleze aplicatii precum Uber si Lyft.

Cicconetti din Ohio a fost cunoscut in trecut pentru faptul ca este foarte creativ cu sentintele sale, iar aceasta ultima sentinta este un exemplu. Potrivit lui Cicconetti, “Nu este una dintre acele sentinte neobisnuite. Nu este nimic nebunesc in legatura cu aceasta”, a spus Cicconetti din Ohio.

CITESTE SI:  Cand va fi lansat primul smartphone 5G al sub-brandului Honor

“Este doar de bun simt. Acum ca avem tehnologia si ca cei mai multi oameni o pot folosi, de ce sa nu fie aceasta parte din sentinta lor? Daca poti impiedica o persoana sa conduca sub influenta alcoolului, o persoana sa produca un accident, sau o persoana sa raneasca pe altcineva, are logica”.

CITESTE SI:  Smartphone-ul Google Pixel a fost dezvaluit

“E de bun simt. Nu costa nimic sa o instalezi si sa o activezi si este de departe mai ieftin decat sa platesti miile de dolari pe care ar trebui sa le platesti daca ai conduce masina sub influenta alcoolului”. Trebuie sa ne intrebam daca acesta ar putea fi in cele din urma un lucru care va fi copiat de alti judecatori in viitor. Daca da, atunci stim ca totul a pornit din Ohio.