fbpx

Snapchat infirma presupusa remarca controversata a CEO-ului cum ca India este o tara saraca

Snapchat infirma presupusa remarca controversata a CEO-ului cum ca India este o tara saraca

CEO-ul Snapchat a negat categoric comentariile fostului sau angajat care a declarat ca CEO-ul a spus ca aplicatia este numai pentru oameni bogati si ca India, fiind o tara saraca, nu era o piata suficient de profitabila astfel incat Snapchat sa se extinda si pe acea piata.

Fostul angajat Snapchat, Anthony Pompliano, a dat in judecata compania pentru practici dubioase de afaceri ale CEO-ului Evan Spiegel. Unul dintre lucrurile pe care le-a mentionat in declaratia sa a fost o remarca care se presupune ca a fost facuta de Spiegel la o intalnire in care i s-a spus ca aplicatia nu se descurca bine pe pietele straine.

CITESTE SI:  Google promite sa nu foloseasca AI pentru arme si supraveghere. Dar exista portite

Se pare ca CEO-ul a spus ca, “aceasta aplicatie este numai pentru oamenii bogati. Nu vreau sa o extind in tari sarace precum India si Spania”. Acel comentariu a fost infirmat de catre companie.

Un purtator de cuvant al Snapchat Inc., care este numele inregistrat al companiei care detine Snapchat, a spus ca aceasta presupunere este ridicola, adaugand ca, “Evident, Snapchat este pentru toata lumea! Este disponibila global pentru download in mod gratuit”.

CITESTE SI:  Si datele Facebook ale lui Mark Zuckerberg au fost implicate in scandalul datelor

Declaratia companiei a indicat, de asemenea, ca Evan a lucrat in mod special pentru a promova antreprenoriatul in India, tara pe care chiar a vizitat-o in 2015 pentru a vorbi la Economic Times Startup Awards.

Doar ca presupusa remarca nu a fost primita prea bine in India unde hashtagul BoycottSnapchat a luat avant. Utilizatorii sunt indrumati sa ofere aplicatiei o evaluare de o stea iar apoi sa o dezinstaleze in semn de protest.

CITESTE SI:  De ce Snapchat nu-l mai promoveaza pe Donald Trump

Evaluarea aplicatiei a scazut considerabil in ultimele zile ca urmare a acestui protest din India, dar acest lucru arata ca Snapchat are de gand sa lupte cu aceste presupuneri si nu se va da batuta.