Smartwatch-ul Polar M600 cu sistemul de operare Android Wear a fost dezvaluit

Polar M600 este primul smartwatch Android Wear al companiei finlandeze si este un smartwatch optimizat pentru sport.

Polar este o companie cu care unii dintre voi probabil sunteti familiarizati. Compania a fost indelung implicata in dispozitivele purtabile legate de fitness, cum ar fi cureaua de piept H7 care monitorizeaza bataile inimii, desi recent compania s-a mutat catre dispozitive purtabile care ruleaza propriul sistem de operare al companiei.

Cu toate acestea, se pare ca compania s-ar putea muta catre Android Wear, avand in vedere ca au anuntat smartwatch-ul Polar M600, primul dispozitiv purtabil al companiei care este propulsat de sistemul de operare Android Wear a Google.

CITESTE SI:  Primele jocuri de smartphone Nintendo vor fi disponibile in mod gratuit

Acest lucru inseamna ca daca doresti reputatia companiei, dar vrei de asemenea sa accesezi varietatea de aplicatii proiectate pentru sistemul de operare Android Wear, smartwatch-ul Android Wear Polar M600 ar putea fi cel mai bun din ambele lumi.

CITESTE SI:  O camera din seria Leica M Edition Null foarte rara va costa 74500 de dolari

Smartwatch-ul Android Wear Polar M600 va veni cu caracteristicile fitness obisnuite, cum ar fi un senzor de monitorizare a batailor inimii pe care compania l-a echipat cu 6 LED-uri in loc de doua, ceea ce inseamna ca atunci cand vine vorba despre monitorizarea batailor inimii tale, s-ar putea dovedi mai de incredere si mai precis.

De asemenea, smartwatch-ul Polar M600 va integra un display de 1,3 inch TFT Gorilla Glass 3, GPS, GLONASS si o baterie de 500mAh care va rezista probabil doua zile fara sa aiba nevoie de incarcare.

CITESTE SI:  VIDEO: Se va indoi iPhone 6S?

Cureaua sa poate fi de asemenea inlaturata si spalata. In plus, poate fi schimbata in patru culori diferite daca doresti.

Smartwatch-ul Polar M600 cu sistemul de operare Android Wear va avea un pret de 330 de dolari si se asteapta ca va M600 fi lansat la sfarsitul trimestrului 3 al acestui an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *