Smartwatch-ul Polar M600 cu sistemul de operare Android Wear a fost dezvaluit

Polar M600 este primul smartwatch Android Wear al companiei finlandeze si este un smartwatch optimizat pentru sport.

Polar este o companie cu care unii dintre voi probabil sunteti familiarizati. Compania a fost indelung implicata in dispozitivele purtabile legate de fitness, cum ar fi cureaua de piept H7 care monitorizeaza bataile inimii, desi recent compania s-a mutat catre dispozitive purtabile care ruleaza propriul sistem de operare al companiei.

Cu toate acestea, se pare ca compania s-ar putea muta catre Android Wear, avand in vedere ca au anuntat smartwatch-ul Polar M600, primul dispozitiv purtabil al companiei care este propulsat de sistemul de operare Android Wear a Google.

CITESTE SI:  Samsung Galaxy Folder 2 este oficial

Acest lucru inseamna ca daca doresti reputatia companiei, dar vrei de asemenea sa accesezi varietatea de aplicatii proiectate pentru sistemul de operare Android Wear, smartwatch-ul Android Wear Polar M600 ar putea fi cel mai bun din ambele lumi.

CITESTE SI:  Facebook pune tunurile pe reclamele care promoveaza ura

Smartwatch-ul Android Wear Polar M600 va veni cu caracteristicile fitness obisnuite, cum ar fi un senzor de monitorizare a batailor inimii pe care compania l-a echipat cu 6 LED-uri in loc de doua, ceea ce inseamna ca atunci cand vine vorba despre monitorizarea batailor inimii tale, s-ar putea dovedi mai de incredere si mai precis.

De asemenea, smartwatch-ul Polar M600 va integra un display de 1,3 inch TFT Gorilla Glass 3, GPS, GLONASS si o baterie de 500mAh care va rezista probabil doua zile fara sa aiba nevoie de incarcare.

CITESTE SI:  De ce WhatsApp respinge solicitarea Indiei de a opri criptarea

Cureaua sa poate fi de asemenea inlaturata si spalata. In plus, poate fi schimbata in patru culori diferite daca doresti.

Smartwatch-ul Polar M600 cu sistemul de operare Android Wear va avea un pret de 330 de dolari si se asteapta ca va M600 fi lansat la sfarsitul trimestrului 3 al acestui an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *