fbpx

Smartwatch-ul Gear S2 a fost lansat

Smartwatch-ul Gear S2 a fost lansat

Samsung tocmai a anuntat oficial noul sau smartwatch, pe Gear S2, care abordeaza o noua directie de design, avand in vedere ca abandoneaza forma de display larg in favoarea unui design rotund mai asemanator cu ceasurile obisnuite.

In plus fata de aceasta schimbare evidenta, smartwatch-ul Samsung Gear S2 integreaza de asemenea doua butoane pe partea laterala pentru functiile Home si Back.

Marginea lui Gear S2 se poate roti, la fel ca si ceasurile cronograf analoage, cu exceptia faptului ca acest lucru va fi folosit pentru a controla smartwatch-ul.

Buna idee. Vor exista doua designuri distincte: Samsung Gear S2 si Samsung Gear S2 Classic. Dupa cum indica si numele, ultima versiune va fi in stil de ceas, in timp ce primul va arata un pic mai modern si mai tehnologic si va fi foarte potrivit pentru sporturi, de exemplu.

CITESTE SI:  Smartphone-ul Nokia 7 a fost anuntat oficial de HMD Global

Apropo, ambele modele de smartwatch-uri Gear S2 sunt certificate IP68, ceea ce inseamna rezistenta la apa si la praf. Displayul de 1,2 inch are o rezolutie de 360 x 360 pixeli si o densitate a pixelilor de 302 PPI, ceea ce inseamna ca se afla in linie cu multe smartwatch-uri de pe piata din prezent.

Samsung Gear S2 ruleaza sistemul de operare Tizen al Samsung si nu este un dispozitiv Android Wear. Ceasul incorporeaza de asemenea o conectivitate celulara care este accesata printr-un e-SIM (da, apelurile de voce sunt posibile).

CITESTE SI:  VIDEO: LG anunta smartphone-urile Q6+, Q6 si Q6α, primele din noua gama Q - specificatiile oficiale

Aceasta este prima notificare de transfer dintre telefon si ceas, chiar si in afara acoperirii WiFi/Bluetooth.

Smartwatch-ul Samsung Gear S2 suporta de asemenea NFC, dar nu este clar daca platile vor fi posibile, de exemplu. Samsung sustine ca bateria poate rezista de la doua la trei zile, ceea ce este incurajator, dar vom astepta pentru a putea verifica acest lucru inainte de a ne lauda cu aceasta durata de viata a bateriei.

CITESTE SI:  De ce nu esti pregatit pentru smartphone-ul pliabil nebunesc al TCL

Acesta ar fi un progres semnificativ pentru un smartwatch Samsung. Exista un doc de incarcare wireless (in sfarsit!) care faciliteaza experienta utilizatorului.

In interiorul smartwatch-ului Gear S2, exista un procesor dual-core tactat la 1GHz cu 512MB de RAM si un spatiu de stocare de 4GB care poate fi folosit pentru a stoca muzica pe ceas (grozav pentru alergat).

Ca de obicei, exista un senzor care monitorizeaza bataile inimii si cautam sa vedem cat de bun este acesta, avand in vedere ca incheietura este un loc provocator pentru acest fel de masuratori.