fbpx

Smartwatch-ul Elephone ELE cu Android Wear este ieftin si elegant

Smartwatch-ul Elephone ELE cu Android Wear este ieftin si elegant

Poate ca Elephone nu este un brand cu care multi dintre voi sunteti familiarizati. Cei care nu sunt familiarizati trebuie sa stie ca este o companie care produce smartphone-uri, dar se pare ca s-au inhamat pentru a intra si in industria dispozitivelor purtabile.

Compania a promovat viitorul lor smartwatch Elephone ELE acum cateva saptamani, dar acum o listare pe GearBest (via Pocketnow) a dezvaluit dispozitivul in toata splendoarea sa.

Asadar, la ce ne putem astepta de la smartwatch-ul Elephone ELE ieftin? Pentru inceput, va veni cu niste caracteristici destul de standard la care unii s-ar putea astepta de la un astfel de dispozitiv.

CITESTE SI:  Problema cu bateria umflata a lui Apple Watch este acoperita de garantie

Va integra un display rotund de 1,5 inch cu o rezolutie de 320 x 320 pixeli, fiind unul dintre cele mai mari smartwatch-uri rotunde disponibile in acest moment.

In interior, exista un cip MediaTek MT2601 care propulseaza smartwatch-ul impreuna cu 512MB de RAM. Smartwatch-ul ieftin Elephone ELE va avea o carcasa metalica si certificare IP67, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa-ti faci griji daca dispozitivul este scapat un pic in apa.

CITESTE SI:  Tarile in care va fi activat instrumentul ECG al smartwatch-ului Apple Watch

Exista curele interschimbabile, iar utilizatorii pot alege dintre curelele cu legaturi metalice si curelele din piele si, pe deasupra, va veni cu un acumulator cu o capacitate multumitoare de 400mAh.

Elephone ELE ieftin va rula sistemul de operare Android Wear, asa ca ne putem astepta la aplicatiile si caracteristicile Android Wear obisnuite.

Cu toate acestea, smartwatch-ul Elephone ELE Android Wear nu pare sa aiba GPS (cel putin nu a fost mentionat in lista de specificatii), asa ca daca planuiesti sa-l folosesti cu aplicatii de harti, s-ar putea sa nu ai noroc.

CITESTE SI:  Acest dispozitiv Apple ar putea deveni modular

De asemenea, se asteapta ca va avea un pret de 115 dolari, dar nu s-a spus niciun cuvant in legatura cu data la care va fi lansat, dar vom sta cu ochii pe smartwatch-ul Android Wear Elephone ELE.