fbpx

Smartwatch-ul din bucatele Blocks se lanseaza pe Kickstarter

Smartwatch-ul din bucatele Blocks se lanseaza pe Kickstarter

Conceptul de smartwatch modular nu este unul nou. Am auzit despre un smartwatch modular denumit Blocks de ceva vreme, iar compania a declarat ca planuieste sa lanseze o campanie de strangere de fonduri pentru a face ca acest smartwatch sa devina realitate.

Vestea buna este daca vroiai sa contribui la succesul companiei, o poti acum face acum. O campanie pe Kickstarter pentru smartwatch-ul modular Blocks a fost de atunci lansata.

Creatorii sai de pe Kickstarter tintesc catre o tinta de finantare de 250 000 de dolari, dar pana in acest moment si fiind abia la inceput, acestia au reusit sa depaseasca acea tinta pe Kickstarter cu o suma totala adunata la momentul postarii de 398 060 dolari.

CITESTE SI:  De ce smartwatch-ul modular Blocks a fost anulat

La cum merg lucrurile acum, nu am fi surprinsi daca aceasta campanie de pe Kickstarter ar ajunge la un total de 500 000 de dolari.

Pentru cei care afla despre smartwatch-ul modular Blocks pentru prima data, acesta practic vine cu functii si caracteristici similare cu cele ale unui smartwatch obisnuit.

CITESTE SI:  MIXXTAPE este un player MP3 care seamana cu o caseta

Cu toate acestea, diferenta este ca componentele si functionalitatile lui Blocks pot fi adaugate si inlaturate dupa bunul plac.

Acest lucru inseamna ca poti alege sa-l pastrezi pe Blocks ca un dispozitiv foarte simplu, sau ii poti adauga mai multe lucruri si sa-l faci un dispozitiv cu mai multe functii care colecteaza date de la sala de forta sau din obiceiurile tale zilnice.

CITESTE SI:  MyLiFi este o lampa LED care ofera internet calculatorului tau

De exemplu, unele modele Blocks care sunt disponibile includ o baterie extra, un modul pentru monitorizarea batailor inimii, un modul pentru cartele SIM, un modul pentru camera, un modul pentru GPS, un modul pentru pentru senzori de amprente digitale si mai multe.

Daca Blocks suna ca fiind smartwatch-ul viselor tale, atunci intra pe pagina de Kickstarter a produsului pentru a-ti aduce contributia.

Facebook