fbpx

Smartphone-urile Samsung Galaxy S8 primesc o caracteristica exclusiva

Smartphone-urile Samsung Galaxy S8 primesc o caracteristica exclusiva

Poate ca va amintiti ca, in aprilie, Google a anuntat ca au incheiat un parteneriat cu Samsung pentru a le oferi proprietarilor de smartphone-uri Samsung Galaxy S8 si Galaxy S8+ care folosesc Play Music – player-ul audio implicit pe aceste smartphone-uri – cateva caracteristici suplimentare pentru a le imbunatati experienta muzicala. In ciuda faptului ca sunt relativi mici, caracteristicile sunt practic destul de utile.

Nu exista o lipsa de servicii de muzica pentru smartphone-ul tau, iar multi dintre voi poate stiti ca Google ruleaza un serviciu de muzica propriu pe care compania il numeste Google Play Music.

CITESTE SI:  VIDEO: Supraincalzirea lui Xperia Z3+ a fost capturata intr-un clip video

In martie, cand a fost anuntat Samsung Galaxy S8, compania a spus ca avea un parteneriat cu Samsung pentru a le oferi smartphone-urilor Samsung Galaxy S8 si S8+ caracteristici suplimentare pentru a imbunatati si mai mult experienta muzicala.

Google Play Music ofera acum o caracteristica exclusiva pentru noul smartphone de varf al Samsung. Caracteristicile suplimentare pe care Google le-a anuntat initial pentru utilizatorii Galaxy S8 includ abilitatea de a incarca 100.000 de melodii, in loc de 50.000.

CITESTE SI:  VIDEO: Displayurile de inlocuire pentru smartphone-uri ti-ar putea hack-ui telefonul

Toti proprietarii de smartphone-uri Galaxy S8 sunt de asemenea eligibili pentru o perioada de testare gratuita de trei luni a Google Play Music All Acces. Google a lansat o functie exclusiva pentru utilizatorii Play Music pe Galaxy S8 si S8+ denumita New Release Radio.

CITESTE SI:  Asistentul virtual al Huawei va avea probabil o inteligenta emotionala inalta

Aceasta este practic o caracteristica online de streaming radio care va oferi o selectie a celor mai tari piese care vor fi personalizate pentru a se potrivit preferintelor utilizatorului.

Google Play Music ofera aceasta functie numai utilizatorilor cu un nou smartphone de varf Samsung in acest moment. Este destul de probabil ca aceasta caracteristica ar putea fi lansata in cele din urma pentru toti utilizatorii Google Play Music.