fbpx

Smartphone-urile carei companii se vor incarca in cateva minute complet

Smartphone-urile carei companii se vor incarca in cateva minute complet

Stim cu totii ca densitatea bateriilor nu prea a tinut pasul cu cerinta de energie a smartphone-urilor din ziua de azi. Dar ati fi multumiti cu un smartphone cu baterie cu capacitate de 4000mAh care se incarca complet in doar 17 minute?

Dimensiunea bateriei a devenit un aspect important in procesul de decizie asupra cumpararii unui smartphone in ziua de azi. Dar, dupa cum probabil va asteptati, bateriile mai mari necesita mai mult timp pentru incarcare.

CITESTE SI:  Ce companie va cumpara Arm Holdings de la SoftBank, probabil

De aceea, companiile dezvolta tehnologii de incarcare rapida pentru a incarca rapid bateriile. Xiaomi a aratat noua sa tehnologie de incarcare de 100W care poate incarca complet o baterie de 4000mAh in doar 17 minute.

Dispozitivele mainstream precum Samsung Galaxy S9 pot gestiona pana la 15W, asa ca tehnologia companiei Xiaomi este considerabil mai rapida. Si altii au prezentat solutii rapide.

Solutia de 50W a Oppo poate incarca o baterie de 3700mAh pana la 65% in 17 minute, aceeasi perioada de timp de care tehnologia companiei Xiaomi are nevoie pentru a umple o baterie de smartphone de 4000mAh.

CITESTE SI:  La cat creste Disney oferta pentru a cumpara Fox

Xiaomi a prezentat aceasta noua tehnologie de incarcare denumita Super Charge Turbo intr-un clip video postat pe Weibo. Tehnologia Xiaomi foloseste un adaptor de 100W pentru a incarca dispozitivul la viteze uimitoare.

Dar numai adaptorul nu este suficient pentru a profita de aceasta viteza. Vei avea nevoie si de un smartphone compatibil care suporta aceasta viteza mare de incarcare, altfel dispozitivul se va incarca doar la viteza maxima acceptata.

CITESTE SI:  De ce Facebook a inchis aplicatia Facebook Lite

Deci daca ati conecta acest adaptor la un Galaxy S9, acest smartphone de la Samsung s-ar incarca tot la 15W. Vom vedea probabil cum Xiaomi va implementa Super Charge Turbo in smartphone-urile de varf Xiaomi pe care le va lansa in viitor.