fbpx
Smartphone-urile BlackBerry se intorc in Coreea de Sud dupa trei ani

Smartphone-urile BlackBerry se intorc in Coreea de Sud dupa trei ani

BlackBerry obisnuia odata sa domine piata globala de smartphone-uri, dar vremurile s-au schimbat. Chiar daca unele organizatii au continuat sa foloseasca smartphone-uri BlackBerry, acum lucrurile au inceput sa se schimbe.

Businessul hardware al companiei BlackBerry a fost sub presiune constanta in ultimii ani si in ciuda zvonurilor despre un declin iminent, compania continua sa mearga inainte.

La trei ani dupa ce a iesit de pe piata de smartphone-uri a Coreii de Sud, compania a confirmat ieri ca soseste din nou acolo cu smartphone-ul lor Android de varf.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum e smartphone-ul Xiaomi cu camera sub ecran

BlackBerry a confirmat ieri ca va lansa primul lor smartphone Android in Coreea de Sud la un eveniment de lansare care este programat pentru 20 septembrie.

Cu toate acestea, compania nu va amenaja birouri regionale in Coreea de Sud cum a facut ultima data. Nu a fost singura companie care a iesit din Coreea de Sud din cauza pozitiilor foarte puternice ale dragelor locale Samsung si LG, precum si a prezentei fanilor Apple dedicati.

CITESTE SI:  Numarul urias de instalari al acestor aplicatii daunatoare de pe Google Play Store

Nokia, Motorola si HTC, cu totii au facut pasi similari in Coreea de Sud. BlackBerry simte acum ca ar trebui sa-i ofere pietei inca o sansa. BlackBerry Priv este actualul smartphone de varf al companiei canadiene.

Propulsat de sistemul de operare Android Marshmallow, acest smartphone lansat in Coreea de Sud integreaza un procesor Snapdragon 808 cu 3GB de RAM, precum si un display Quad HD de 5,4 inch.

CITESTE SI:  Ce preturi au smartphone-urile iPhone 8 si 8 Plus reconditionate vandute de Apple

Unul dintre cele mai importante caracteristici ale sale este tastatura QWERTY. Desigur, poti cu siguranta primi telefoane Android mai bune cu specificatii mai bune, dar daca esti cineva din Coreea de Sud care isi doreste sa poata folosi un BlackBerry din nou, atunci poate ca este timpul sa fii entuziasmat.