fbpx

Smartphone-uri si tablete Nokia anulate pot fi vazute intr-o fotografie

Smartphone-uri si tablete Nokia anulate pot fi vazute intr-o fotografie

In timp ce Microsoft se debaraseaza de ultimele vestigii ale diviziei de smartphone-uri a Nokia in ultima lor runda de concedieri, vedem tot mai multe scurgeri de informatii in legatura cu proiecte vechi si abandonate, probabil de la fosti angajati.

Intr-o zi, o imagine a smartwatch-ului Nokia “Moonraker” a iesit la iveala, aratandu-ne cum ar putea arata dispozitivele purtabile ale companiei.

Acum suntem siguri ca compania finlandeza are multe smartphone-uri si tablete care nu au fost finalizate niciodata si care au fost anulate, iar acum, multumita unei fotografii, mai multe dispozitive Nokia nelansate au iesit la iveala.

CITESTE SI:  La ce forma a Touch ID inca lucreaza Apple pentru iPhone-uri

Dupa cum poti vedea in imaginea de mai sus, se pare ca compania a ramas la designurile sale colorate. Desi cam toate dispozitivele din imagine sunt smartphone-uri, exista si o tableta despre care se spune ca este Lumia 2020, o tableta Windows RT (in trecut, Windows RT era un lucru important).

Presupusele specificatii ale tabletei includ un display Full HD de 8,3 inch si exista de asemenea suport pentru un stylus.

CITESTE SI:  Elon Musk dezvaluie prima fotografie a costumului spatial SpaceX

Alte dispozitive din imagine includ un smartphone Lumia 650 XL alb si exista de asemenea cel de-al doilea smartphone Android anulat al Nokia, Nokia XL 2, dar in afara de acestea nu este clar ce dispozitive mai sunt in imagine.

Nu s-a precizat cand ar fi putut anula Microsoft/Nokia lansarea acestor smartphone-uri si tablete. De exemplu, Lumia 2020 ar fi putut fi anulata din cauza lipsei cererii pentru dispozitive Windows RT, sau poate ca Microsoft a preferat sa se concentreze pe linia Surface.

CITESTE SI:  Huawei Honor 7i cu camera care se poate inversa a fost anuntat

Oricum ar fi, este intotdeauna interesant de vazut ce-ar fi putut fi, iar daca este sa credem zvonurile, se asteapta ca Nokia se va intoarce in China cu cateva smartphone-uri Android, asa ca suntem curiosi sa vedem cum sunt acele dispozitive.