fbpx
Smartphone-ul Sony Xperia XZ3 ar putea avea un numar mare de camere

Smartphone-ul Sony Xperia XZ3 ar putea avea un numar mare de camere

Nu exista nicio indoiala ca Sony va continua sa lanseze smartphone-uri, iar urmatorul ar putea fi mai aproape decat am putea crede. Avand in vedere ca compania japoneza si-a dezvaluit cel mai nou smartphone de varf in luna aprilie, vom vedea altul in una sau doua luni. Sony Xperia XZ3 este deja in curs de dezvoltare si ar putea deveni oficial inca din august, cand incepe evenimentul IFA 2018.

Multi producatori de telefoane au inceput sa ia parte la miscarea in masa cu telefoane cu doua camere in partea din spate, deci nu mai este surprinzator sa vedem telefoane cu doua in partea din spate.

CITESTE SI:  Coronavirusul Wuhan. Ce neintelegeri exista intre Google si unele tari

Unele companii opteaza si pentru doua in partea din fata, astfel incat dispozitivele lor sa-i atraga pe cei pasionati de selfie-uri. Viitorul smartphone de varf Xperia XZ3 al Sony ar putea oferi ce-i mai bun din ambele lumi, avand in vedere ca se asteapta ca acesta va veni cu 4 camere.

CITESTE SI:  Ce pret incredibil ar avea castile wireless ale OnePlus

Stirile indica faptul ca Sony lucreaza la noul sau smartphone de varf denumit Xperia XZ3. Nu exista prea multe informatii disponibile despre acest telefon in acest moment, dar se spune ca dispozitivul Xperia XZ3 ar putea fi lansat luna viitoare.

Sony Xperia XZ3 ar putea veni in total cu 4 camere – un sistem de camera duala in partea din spate si cu doua camere frontale. Presupusele module de camera destinate acestui telefon Xperia XZ3 au aparut online, dar inca nu s-a confirmat ca noul smartphone de varf al Sony va veni intr-adevar cu 4 camere.

CITESTE SI:  Ce venit a generat jocul Pokemon Quest in prima sa luna

Celelalte specificatii ale lui Sony Xperia XZ3 sunt necunoscute in acest moment. Cu toate acestea, avand in vedere ca este un smartphone de varf, acesta va avea componente demne de un smartphone de varf al anului 2018, cum ar fi cipul Qualcomm Snapdragon 845 si cel putin 6GB de RAM si un spatiu de stocare de 64GB.