Smartphone-ul Samsung Galaxy Note 9 ar putea avea o baterie uimitoare

Smartphone-ul Samsung Galaxy Note 9 ar putea avea o baterie uimitoare

Se pare ca Samsung si-a recastigat increderea, pentru ca o sursa de incredere a dezvaluit ca Galaxy Note 9 va contine cea mai mare baterie integrata de un smartphone de la marele fiasco cu Galaxy Note 7 din 2016.

Ice Universe a spus pe Twitter pe 13 iunie ca este increzator ca smartphone-ul Galaxy Note 9 va sosi cu o baterie de 4000mAh, ceea ce este o miscare care are multa logica pentru ca Samsung a fost criticata pentru capacitatea redusa a bateriei telefonului precedent.

Cateva informatii suplimentare despre noul smartphone de varf al Samsung au aparut. Galaxy Note 9 ar putea aparea in luna august, iar cele mai recente stiri din China indica faptul ca smartphone-ul va avea o baterie mai mare comparativ cu predecesorul sau. Se pare ca Samsung va folosi o baterie de 4000mAh pentru acest smartphone.

CITESTE SI:  Pentru ce dispozitive ar putea dezvolta Apple noi cipuri

O sursa din China destul de credibila sustine ca este 100% sigura ca telefonul va contine o baterie de 4000mAh. Anterior, se spunea ca Samsung Galaxy Note 9 va fi livrat cu un acumulator de 3850mAh.

Daca informatia este precisa, atunci telefonul ar putea avea o autonomie a acumulatorului semnificativ mai mare in comparatie cu predecesorul sau care include o baterie de 3300mAh.

CITESTE SI:  VIDEO: Walmart testeaza roboti in cateva magazine pentru a scana rafturile

E evident ca Samsung nu a confirmat nimic despre smartphone pana in acest moment, asa ca cel mai bine ar fi sa tratati aceste informatii cu o doza de precautie pana ce apar noi informatii.

Stirile anterioare au indicat ca smartphone-ul Galaxy Note 9 va fi lansat in luna august a acestui an la un eveniment din orasul New York. Se crede ca Samsung are ca scop lansarea pana la sfarsitul lunii august, ceea ce inseamna ca este posibil ca Galaxy Note 9 sa ajunga cu cateva saptamani mai devreme decat predecesorul sau de anul trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *