fbpx
Smartphone-ul Samsung Galaxy Note 9 ar putea avea o baterie uimitoare

Smartphone-ul Samsung Galaxy Note 9 ar putea avea o baterie uimitoare

Se pare ca Samsung si-a recastigat increderea, pentru ca o sursa de incredere a dezvaluit ca Galaxy Note 9 va contine cea mai mare baterie integrata de un smartphone de la marele fiasco cu Galaxy Note 7 din 2016.

Ice Universe a spus pe Twitter pe 13 iunie ca este increzator ca smartphone-ul Galaxy Note 9 va sosi cu o baterie de 4000mAh, ceea ce este o miscare care are multa logica pentru ca Samsung a fost criticata pentru capacitatea redusa a bateriei telefonului precedent.

CITESTE SI:  Gionee Marathon M4 - smartphone cu o autonomie suficienta pentru 65 de ore de convorbiri

Cateva informatii suplimentare despre noul smartphone de varf al Samsung au aparut. Galaxy Note 9 ar putea aparea in luna august, iar cele mai recente stiri din China indica faptul ca smartphone-ul va avea o baterie mai mare comparativ cu predecesorul sau. Se pare ca Samsung va folosi o baterie de 4000mAh pentru acest smartphone.

O sursa din China destul de credibila sustine ca este 100% sigura ca telefonul va contine o baterie de 4000mAh. Anterior, se spunea ca Samsung Galaxy Note 9 va fi livrat cu un acumulator de 3850mAh.

CITESTE SI:  ARCHOS a anuntat smartphone-urile Diamond 2 Plus si Diamond 2 Note

Daca informatia este precisa, atunci telefonul ar putea avea o autonomie a acumulatorului semnificativ mai mare in comparatie cu predecesorul sau care include o baterie de 3300mAh.

E evident ca Samsung nu a confirmat nimic despre smartphone pana in acest moment, asa ca cel mai bine ar fi sa tratati aceste informatii cu o doza de precautie pana ce apar noi informatii.

CITESTE SI:  American Airlines nu are piloti pentru Craciun din cauza unei probleme de calculator

Stirile anterioare au indicat ca smartphone-ul Galaxy Note 9 va fi lansat in luna august a acestui an la un eveniment din orasul New York. Se crede ca Samsung are ca scop lansarea pana la sfarsitul lunii august, ceea ce inseamna ca este posibil ca Galaxy Note 9 sa ajunga cu cateva saptamani mai devreme decat predecesorul sau de anul trecut.