fbpx

Smartphone-ul Lumia 1030 ar putea sosi cu o camera de 50MP

Nokia-Lumia-1020

Nokia Lumia 1030, succesorul smartphone-ului 1020, a fost punctul central al zvonurilor in ultima vreme. A fost cunoscut drept Lumia McLaren la inceput, dar mai tarziu numele Lumia 1030 a fost acceptat aproape oficial.

Cele mai recente zvonuri spuneau ca smartphone-ul Lumia 1030 a fost anulat pana ce Microsoft definitiveaza preluarea companiei Nokia. Si desi am auzit ca gigantul din Redmond inca pregateste un succesor al lui 1020, inca primim diverse stiri despre smartphone-ul Lumia 1030 care spun ca Lumia 1030 va avea o camera cu un senzor de 50MP.

CITESTE SI:  Smartphone-urile ASUS ZenFone 4 si ZenFone 4 Pro au fost anuntate - specificatii oficiale

Poate ca tranzitia de la Nokia la Microsoft este completa, dar brandul nu pleaca nicaieri inca.

A aparut o noua scurgere de informatii, aratand urmatorul smartphone numit fie 1052, fie Lumia 1030, in functie de sursa pe care o citesti. Pare a fi o continuare a lui Nokia 1020 si detine o camera chiar mai impresionanta.

Surse anonime sustin ca noua camera de pe noul smartphone va fi de 50MP cu a patra generatie de blit LED.

Carcasa va fi mai mare pentru a putea incorpora upgrade-ul camerei de 50MP, cu un ecran de 5 inch cu rezolutie Full HD. Potrivit scurgerii, sasiul este realizat din aluminiu in afara de o banda mica situata la baza.

CITESTE SI:  Clipuri video interne arata cum se repara un iPhone X

Smartphone-ul 1052 sau Lumia 1030 cu camera de 50MP va rula cea mai recenta versiune a sistemului de operare Windows Phone.

S-a zvonit ca acest smartphone va avea o interfata “Touch 3D” care a functionat ca si Microsoft Kinect, folosind gesturi in aer, precum si tactile.

Desigur, aceasta imagine scursa este de natura sa reprezinte un prototip care ar putea fi imbunatatit si schimbat inaintea unei posibile lansari. Previzibil, nu a existat niciun cuvant din partea Microsoft cu privire la autenticitatea imaginii.

CITESTE SI:  Ce scutiri va primi Huawei de la guvernul SUA

Tot ce am auzit sunt cateva comentarii din septembrie in care spunea ca va continua sa lucreze la un succesor pentru 1020.

Noi am fi dispusi sa pariem ca Microsoft are deja un nou smartphone pregatit pentru dezvaluirea de anul viitor de la MWC. In orice caz, un telefon cu camera de 50MP este ceva impresionant.