fbpx
Smartphone-ul Huawei Mate 10 cu baterie de 4000mAh se incarca pana la 100% in doar 1 ora si 20 de minute

Smartphone-ul Huawei Mate 10 cu baterie de 4000mAh se incarca pana la 100% in doar 1 ora si 20 de minute

Huawei Mate 10 Pro este unul dintre putinele smartphone-uri de varf care integreaza o baterie cu o capacitate mare de 4000mAh. Adauga asta la faptul ca smartphone-ul are un NPU dedicat care foloseste inteligenta artificiala pentru a monitoriza consumul bateriei, iar Huawei Mate 10 Pro iti va parea impresionant.

Bateriile de smartphone-uri au crescut in dimensiuni de-a lungul anilor, dar, in cea mai mare parte, cele mai multe au o capacitate de in jur de 3000mAh. Dar Huawei incearca sa se diferentieze de rivali cu smartphone-ul Huawei Mate 10, iar compania a confirmat ca smartphone-urile vor veni cu o baterie de 4000mAh.

CITESTE SI:  Disney Research dezvolta inteligenta artificiala care poate evalua povestirile

Cu toate acestea, problema cu o baterie mai mare este ca ar putea dura mai mult timp pentru a o incarca decat o baterie mai mica, chiar si cu incarcare rapida, dar se pare ca nu este neaparat cazul.

Conform unui test efectuat de Phandroid, se pare ca bateriei de 4000mAh a lui Huawei Mate 10 i-a luat o ora si 20 de minute pentru a se incarca de la 0 la 100%. Chris Chavez de la Phandroid precizeaza ca, in general, aceasta este viteza normala pentru tehnologia de incarcare rapida de astazi, dar ceea ce diferentiaza Huawei Mate 10 de rivali este ca, in ciuda integrarii unui acumulator mai mare, a fost nevoie de la fel de mult timp pentru a se incarca.

CITESTE SI:  La ce produse ar fi util lemnul metalic, un nou tip de material

Chavez precizeaza ca timpul de incarcare a lui OnePlus 5T este cam tot de o ora si 20 de minute, dar acesta din urma vine cu o baterie de 3300mAh mai mica. De asemenea, acesta mentioneaza ca smartphone-ului Pixel 2 XL i-a luat considerabil mai mult timp, adica 2 ore si 43 de minute, iar lui Galaxy Note 8 i-a luat o ora si 47 de minute.

CITESTE SI:  In ce sens e similar sistemul de operare Fuchsia cu cel Android

Desigur, asta nu inseamna ca celelalte smartphone-uri sunt mai putin bune, dar daca esti genul care se afla in miscare des si care nu prea are timp sa stea intr-un loc si sa astepte ca smartphone-urile sa se incarce, atunci viteza de incarcare a lui Huawei Mate 10/Huawei Mate 10 Pro ar putea fi un aspect de luat in considerare.