fbpx

Sistemul de operare Windows 10 a fost terminat

Sistemul de operare Windows 10 a fost terminat

Microsoft a terminat acum Windows 10 si este gata sa-l lanseze mai tarziu in aceasta luna. Surse familiarizate cu planurile companiei le-au spus celor de la The Verge ca gigantul software a ales build-ul 10240 drept copia finala, permitandu-le producatorilor de PC-uri sa inceapa sa incarce sistemul de operare Windows 10 pe PC-urile lor.

Mai fiind foarte putin timp pana la lansarea ultimei iteratii a sistemului sau de operare, Microsoft a terminat acum sistemul de operare Windows 10, potrivit unui raport.

CITESTE SI:  Modul de panica din Android 7.1 ii protejeaza pe utilizatori de aplicatiile malitioase

Se spune ca a ales build-ul 10240 ca si lansare finala pentru producatori. Acesta va fi trimis catre producatorii de dispozitive care pot incarca acest sistem de operare in noile lor produse.

The Verge raporteaza ca Microsoft a terminat ieri producerea sistemului de operare si ar putea anunta lansarea versiunii RTM pentru producatorii de dispozitive pana la sfarsitul acestei saptamani.

De asemenea, exista posibilitatea ca Microsoft nu se concentra pe versiunea RTM si ca se va concentra in schimb pe lansarea publica a lui Windows 10.

CITESTE SI:  Ce eroare a comis Apple care a usurat jailbreak-ul pe iPhone-uri

Windows 10 va fi lansat pentru public pe data de 29 iulie. Cu toate acestea, noile PC-uri cu acest sistem de operare preinstalat nu vor fi disponibile decat dupa mai multe saptamani dupa lansare.

Tocmai din acest motiv, initial, Microsoft are de gand sa ii forteze pe utilizatorii de Windows existenti sa-si actualizeze sistemul de operare la Windows 10 prin eforturile sale de marketing.

CITESTE SI:  Cum ofera Sony dispozitivelor IoT o arie de acoperire de 96 de kilometri

Cutiile cu Windows 10 au aparut deja in online, iar aceasta ar putea fi foarte bine ultima data cand Microsoft vinde copii de Windows in cutii, avand in vedere ca Microsoft se muta catre un model complet diferit.

Update-urile majore si noile iteratii vor fi livrate prin internet si nu prin canalele traditionale.