fbpx

Singapore Airlines vine cu o cabina de lux cu pat si fotoliu

Singapore Airlines vine cu o cabina de lux cu pat si fotoliu

Singapore Airlines, prima companie aeriana care a pus un pat dublu in cabinele sale, cheltuie 850 de milioane de dolari pentru a-si reface toate avioanele Airbus SE A380, avand in vedere ca Singapore Airlines lupta cu alte companii aeriene, cum ar fi Emiratele, pentru pasagerii cu buzunare adanci.

Sa fii blocat intr-un avion intr-un scaun stramt la clasa economic pentru urmatoarele 10-12 ore este un sentiment teribil, iar, din nefericire, nu toti isi permit sa zboare la clasa business, ceea ce inseamna ca, uneori, pentru a calatori, astfel de sacrificii sunt necesare.

CITESTE SI:  Si datele Facebook ale lui Mark Zuckerberg au fost implicate in scandalul datelor

Cu toate acestea, daca va puteti permite, aflati ca acum vor exista mai multe optiuni de lux dintre care puteti alege. Singapore Airlines a dezvaluit recent cabina lor de lux care va debuta in Airbus SE A380 si, dupa cum puteti vedea in fotografia de mai sus, poate fi usor confundata cu o camera de hotel datorita dimensiunilor si facilitatilor pe care le ofera.

Cabinele de lux nu sunt tocmai ceva nou si am vazut un numar destul de mare oferit de companiile aeriene cum ar fi Emirates si Etihad, desi se pare ca directorul executiv al Singapore Airlines, Goh Choon Phong, indica ca aceasta dezvaluire a cabinelor de lux nu are nicio legatura cu competitia.

CITESTE SI:  Ce preturi ar putea avea cel mai ieftin iPhone care se va lansa in acest an

Potrivit lui Goh de la Singapore Airlines, “Nu ne comparam cu concurentii. Am dezvoltat produsul cu clientul in minte”. Compania aeriana a redus numarul de cabine de lux din avionul sau de la 12 la 6, ceea ce duce la un spatiu mai mare si la un confort sporit.

CITESTE SI:  Cum doreste o companie aeriana sa creasca gradul de confort pentru calatori pentru zborurile lungi

De exemplu, exista in cabina de lux un pat de dimensiuni mari si chiar un fotoliu care se poate inclina in avioanele Singapore Airlines. Chiar si baile au fost modernizate, au chiar si chiuveta. Nu s-a spus niciun cuvant despre cat de mult ar putea costa avioanele de lux, dar se asteapta ca aceste cabine ale Singapore Airlines vor incepe sa fie folosite luna viitoare.

Facebook