Si ZTE Nubia Z9 ar putea primi Windows 10

ZTE Nubia Z9

Desi stim ca Microsoft a incheiat parteneriate cu un numar destul de mare de producatori hardware cu scopul de a-i asigura viitorului sistem de operare Windows 10 un viitor luminos, se pare ca nici producatorii chinezi nu sunt in afara ecuatiei.

Desi Windows 10 a fost recent reperat in timp ce rula pe un smartphone Xiaomi Mi4, se pare ca sistemul de operare Windows 10 si-a facut aparitia si pe alte telefoane, de aceasta data pe un smartphone al unui alt producator chinez, iar acesta se numeste ZTE Nubia Z9.

Retine ca acest smartphone inca nu a fost anuntat oficial de catre cei de la ZTE. Pe langa astea, am vazut deja niste presupuse fotografii ale lui ZTE Nubia Z9 in trecut care par sa indice o lansare iminenta a dispozitivului.

CITESTE SI:  VIDEO: Se pare ca problemele cu supraincalzirea ale lui Snapdragon 810 au fost rezolvate in Xperia Z5

Pare ca smartphone-ul ZTE Nubia Z9 cu Windows 10 va fi un telefon foarte slim care va avea o constructie in intregime din sticla, cu un display de 5,2 inch pe langa un procesor Snapdragon 810 care il propulseaza.

Microsoft colaboreaza cu o serie de producatori de telefoane pentru a-si lansa sistemul de operare Windows 10. Recent, Microsoft a anuntat ca Xiaomi testeaza sistemul de operare Windows 10 pe Xiaomi Mi4 si se pare ca sistemul de operare va aparea si pe un alt smartphone chinezesc, si anume ZTE Nubia Z9.

CITESTE SI:  Ce solutie are Microsoft pentru update-ul Windows 10 care sterge fisiere

Au existat zvonuri in trecut ca ZTE lucreaza la acest smartphone, dar nu a fost anuntat inca de companie. Nubia Z9 va avea probabil un display de 5,2 inch si va fi propulsat de un procesor Snapdragon 810. Se zvoneste ca ZTE Nubia Z9 va fi un telefon cu carcasa din sticla si ca va fi foarte subtire. Sa speram totusi ca si alti producatori vor produce smartphone-uri cu Windows 10, nu numai companiile chinezesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *