fbpx
Si masinile de spalat Samsung explodeaza

Si masinile de spalat Samsung explodeaza

Samsung are o perioada grea acum. Cel de-al doilea smartphone de varf al companiei pentru 2016, Galaxy Note 7, are o baterie care explodeaza.

Apoi, au existat si alte stiri cu alte telefoane ale companiei sud-coreene care si ele au explodat, iar acum se pare ca acest lucru nu este limitat doar la telefoanele lor, pentru ca potrivit unor noi stiri, si masinile de spalat Samsung explodeaza.

Comisia de Siguranta a Produselor de Consum din Statele Unite a emis recent o avertizare proprietarilor de anumite masini de spalat cu incarcare pe deasupra de la Samsung care au fost construite intre martie 2011 si aprilie 2016.

CITESTE SI:  Wiko anunta Highway Star 4G si Highway Pure 4G - specificatii

Se pare ca au primit plangeri de la clienti care sustin ca masinile lor de spalat au explodat. O femeie din Texas sustine ca masina ei de spalat “a explodat cu atata violenta incat a patruns interiorul peretelui garajului sau” si ca sunetul exploziei era comparabil cu cel al unei bombe.

Se spune ca Samsung se afla in discutie cu Comisia de Siguranta a Produselor de Consum si desi nu pare ca va avea loc o retragere a masinilor de spalat care pot exploda, acestia au oferit clientilor un link catre site-ul lor in care acestia pot verifica numarul de serie al masinii lor de spalat pentru a vedea daca ar putea fi o unitate defecta.

CITESTE SI:  Kodak dezvaluie smartphone-ul Kodak Ektra

Acestia precizeaza de asemenea ca se pare ca numai cele cu incarcare pe deasupra sunt afectate si pot exploda, asa ca cei dintre voi cu masini de spalat cu incarcare prin fata sunteti in siguranta.

CITESTE SI:  O droaie de producatori Android vor lansa smartphone-uri 5G in 2019

Potrivit Samsung, “Samsung le recomanda clientilor cu modele afectate sa foloseasca ciclul delicat cu viteza redusa atunci cand spala paturi, materiale mari sau rezistente la apa. Nu au existat incidente raportate atunci cand s-a folosit acest ciclu. Este important de mentionat ca clientii Samsung au terminat sute de milioane de incarcari fara incidente inca din 2011”.