fbpx
Si aceasta companie ar putea dezvolta un asistent virtual

Si aceasta companie ar putea dezvolta un asistent virtual

Un producator de boxe inteligente si de diverse echipamente audio s-ar putea sa dezvolte propriul sau asistent virtual pentru propriile sale boxe inteligente. In prezent, acele boxe inteligente integreaza asistenti virtuali ai unor companii precum Amazon si Google cu sediul principal in Statele Unite.

Boxe inteligente precum cele dezvoltate de Apple, Amazon si Google integreaza asistenti virtuali creati chiar de aceste companii din Statele Unite.

Dar boxele inteligente ale companiei Sonos se bazeaza pe asistenti virtuali de la companii precum Amazon si Google. Cu toate acestea, se pare ca compania Sonos din Statele Unite cocheteaza cu ideea de a-si crea propriul asistent digital.

CITESTE SI:  Numarul de angajati Amazon care au fost infectati cu coronavirus

Asta conform unei stiri a unei publicatii care a observat un sondaj pe care Sonos l-a alcatuit pentru clientii sai. Conform unei postari pe Reddit de u/EdmundFitzgerald29 care a impartasit o captura de ecran a e-mailului, Sonos se gandeste sa creeze un asistent virtual care poate fi declansat de sintagma “Hey Sonos” si care indeplineste functii similare precum cele ale altor asistenti.

CITESTE SI:  Apple le restituie banii clientilor care au cumparat jocul Cuphead fals

Postarea de pe Reddit e in felul urmator: “Compania din Statele Unite a alcatuit un sondaj acum cateva saptamani pentru a solicita feedback. Sintagma declansatoare la care s-au gandit e “Hey Sonos” si cred ca aceasta sintagma poate fi folosita pentru redare (controlul volumului, etc.) dar si pentru a descoperi muzica de ascultat”.

CITESTE SI:  Cum e dispozitivul care fierbe taitei in mod corespunzator

Acesta e un sondaj si nu indica neaparat ca un astfel de lucru e in dezvoltare. E posibil ca compania Sonos din Statele Unite chiar se gandeste serios sa dezvolte un asistent virtual, dar nu suntem siguri daca acest lucru chiar se va intampla. Ce crezi despre asta? Va dezvolta sau nu compania din Statele Unite asa ceva pentru propriile sale boxe inteligente?