fbpx

Si aceasta aplicatie de mesagerie va include apeluri video de grup

Si aceasta aplicatie de mesagerie va include apeluri video de grup

O noua aplicatie de mesagerie, care nu e chiar noua pe piata, va include in luna mai o functie de apeluri video de grup. Acea platforma de mesagerie e similara cu WhatsApp si include criptare. Acea criptare va fi adoptata si pentru noua functie de comunicare prin videoconferinte.

Incepand cu luna viitoare, in mai, utilizatorii serviciului de mesagerie Telegram vor putea comunica in grup prin apeluri video. Conform CEO-ului companiei rusesti, Pavel Durov, noul instrument va include caracteristicile tipice ale unui serviciu de videoconferinte, cum ar fi anularea zgomotului si partajarea ecranului, pe langa suportul mobil, desktop si de tableta.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce pret urias are supermasina McLaren Speedtail

Compania din Rusia va include si propriile functii in apelurile video. Videoconferintele vor beneficia de criptarea aplicatiei de mesagerie, potrivit CEO-ului companiei.

Compania Telegram din Rusia suporta deja apeluri video unu-la-unu, dar si chaturi de voce in grup. Dar apelurile video de grup reprezinta o modalitate care ii va permite companiei Telegram sa fie pe masura unor aplicatii precum Zoom, WhatsApp, Messenger Rooms si asa mai departe.

CITESTE SI:  Ce aplicatie iti permite sa-ti editezi tweet-urile postate

Telegram incorporeaza videoconferintele de grup mai tarziu decat majoritatea rivalilor sai in spatiul de mesagerie. Compania s-a angajat sa incorporeze asa ceva acum aproape un an, dupa aparitia pandemiei.

Chiar daca acest tip de videoconferinta soseste pe Telegram mai tarziu decat s-a intentionat, noua caracteristica ar putea fi un update interesant pentru majoritatea utilizatorilor aplicatiei de mesagerie. Ce parere ai despre asta?

CITESTE SI:  Siguranta este principala preocupare a lui Elon Musk legata de noua racheta a SpaceX

Crezi ca numarul de utilizatori ai aplicatiei Telegram va creste dupa includerea functiei de apeluri video de grup? Sau crezi ca cei din afara Rusiei nu ar adopta o astfel de aplicatie de mesagerie din cauza apartenentei sale?