fbpx

Shazam apare pe Smart TV-urile Samsung in ultimul update

Cel mai important joc de lansare pentru Xbox One X a fost amanat

Samsung Electronics a anuntat lansarea unui nou update pentru Smart TV-urile sale din 2017 pentru a suporta serviciul Shazam, una dintre cele mai populare aplicatii de muzica din lume. Shazam le ofera utilizatorilor un serviciu personalizat si este disponibil pe televizoarele inteligente din 2017 ale Samsung.

Daca incerci sa-ti dai seama cum se numeste o melodie care apare la radio sau la TV, Shazam este o unealta destul de tare care te ajuta sa afli cum se numeste respectiva melodie.

CITESTE SI:  Ce roluri ar putea avea senzorii de camera ai Sony cu AI

Desigur, de obicei cand folosesti Shazam te bazezi pe smartphone-ul tau, dar se pare ca, daca detii un televizor inteligent Samsung, serviciul va fi acum integrat in sistemul lui de operare printr-un update.

Samsung a anuntat ca, in cel mai nou update pentru Smart TV-uri, vor adauga serviciul Shazam. Potrivit Samsung, “Shazam le ofera posesorilor de Smart TV-uri abilitatea de a identifica melodii care sunt redate in emisiuni sau filme cu usurinta si rapid. Cu un singur click, utilizatorii pot accesa titluri de melodii, artisti, versuri si albume in timp ce urmaresc continut, fie ca acesta este live la TV sau ca este oferit prin HDMI (High Definition Multimedia Interface)”.

CITESTE SI:  Cu ce suma va cumpara Sharp businessul de PC-uri al Toshiba

Practic, acest lucru ar trebui sa le economiseasca utilizatorilor ceva timp. Nu mai este necesar ca acestia sa incerce sa ajunga la telefon si sa lanseze aplicatia, mai ales daca telefoanele lor nu sunt langa ei.

CITESTE SI:  Windows 10 este acum un update "recomandat" pentru Windows 8.1

Samsung sustine de asemenea ca acest update le va permite utilizatorilor sa foloseasca telecomanda Smart TV-urilor lor pentru a-i cere serviciului Shazam sa identifice melodia, ceea ce ar trebui sa fie un proces chiar mai eficient.

Update-ul pentru televizoarele inteligente ar trebui sa se lanseze deja, asa ca daca detii un Smart TV din 2017 de la Samsung, poate ai vrea sa ai in vedere aceasta caracteristica.