Serviciul video al Apple ar putea fi mai ieftin decat Netflix

Serviciul video al Apple ar putea fi mai ieftin decat Netflix

Apple si-a dezvaluit ambitiile legate de continutul video in ultimele luni, anuntand acum ceva timp un parteneriat multi-anual cu Oprah Winfrey. Cu toate acestea, in ciuda numeroaselor sale acorduri si continuturi, ramane neclar modul in care compania va oferi consumatorilor continutul sau.

Deci compania a muncit pentru a crea continut original pentru platforma sa video. Cu toate acestea, marea intrebare este cum o va lansa Apple si cat de mult va costa. Potrivit unei stiri de Recode, vestea buna este ca serviciul video al companiei ar putea fi practic mai ieftin decat Netflix.

Preturile abonamentului Netflix au crescut constant de-a lungul anilor, iar daca compania din Cupertino intentioneaza ca serviciul sau video sa fie mai ieftin, exista sanse mari sa se dovedeasca a fi competitiv.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce pret vor avea tenisii care se strang singuri la siret ai Puma

Asta potrivit lui Peter Kafka de la Recode care spune: “Un director TV care a vorbit cu Apple mi-a spus ca Apple intentioneaza sa vanda un abonament de sine statator pentru continutul sau video original, la preturi sub cele ale Netflix, a carui oferta standard costa 11 dolari pe luna in Statele Unite”.

Detaliile suplimentare din stirea de Recode includ, de asemenea, modul in care compania intentioneaza sa-si distribuie continutul, unii oameni din industrie considerand ca compania ar putea pune la dispozitie niste continut gratuit pentru proprietarii de dispozitive Apple TV.

CITESTE SI:  TIME a declarat iPhone-ul ca fiind ce mai influent gadget al tuturor timpurilor

De asemenea, ei sustin ca alti oameni din industrie cred ca compania ar putea crea un serviciu pachet urias care ar putea include continut video original, Apple Music si, de asemenea, AppleCare.

Din pacate, nu s-a spus niciun cuvant cu privire la data cand Apple planuieste sa lanseze acest serviciu video probabil mai ieftin decat Netflix, asa ca tratati aceste informatii cu precautie pentru moment. Vom fi cu ochii in patru pentru a afla mai multe detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *