Serviciul de plati mobile LG Pay va functiona cu smartphone-urile care nu sunt de varf

Serviciul de plati mobile LG Pay va functiona cu smartphone-urile care nu sunt de varf

LG Pay se afla in prezent in stadiul de inceput al existentei sale. Serviciul de plati mobile s-a lansat la inceputul lunii iunie numai in Coreea de Sud. Alte servicii de plati sunt cu mult inaintea LG, dar chiar si asa, compania sud-coreeana crede ca poate extinde folosirea serviciului daca acesta este compatibil cu mai multe dispozitive, cu preturi mai scazute.

Asadar, stim ca compania sud-coreeana a lucrat la propriul serviciu de plati mobile care se numeste LG Play, raspunsul companiei la Samsung Pay, Apple Pay, Android Pay si asa mai departe.

CITESTE SI:  Twitter a pierdut un milion de utilizatori, pentru ca acestia se hartuiesc unii pe altii

Cu toate acestea, se pare ca producatorul sud-coreean ar putea fi inaintea competitiei prin faptul ca serviciul sau de plati mobile este mai mult disponibil pe smartphone-urile care nu sunt de varf. In cea mai mare parte, Samsung Pay este inca destul de limitat la smartphone-urile de varf.

Acest lucru inseamna ca exista o multime de smartphone-uri Samsung care nu au acces la acest serviciu de plati mobile. Am auzit ca Samsung are de gand sa introduca eventual caracteristica si pentru dispozitivele low-end, dar compania ar putea depasi Samsung.

CITESTE SI:  Unei femei din China i s-a blocat iPhone-ul timp de 47 de ani

Potrivit lui Cho Jun-ho, presedintele diviziei de comunicatii mobile a companiei, “Vom extinde folosirea LG Pay la smartphone-urile de buget pe langa smartphone-urile premium mai tarziu in acest an”.

Acest lucru inseamna ca orice smartphone-uri pe care compania planuieste sa se lanseze mai tarziu in acest an nu vor primi serviciul de plati mobile. In acest moment, LG Pay este limitat la smartphone-ul de varf LG G6 al companiei si trebuie sa ne intrebam, pe baza afirmatiei companiei, daca aceasta caracteristica va aparea si pe smartphone-ul de varf LG V30.

CITESTE SI:  California ii sfatuieste pe utilizatori sa nu-si tina telefoanele in buzunare

Cu toate acestea, presupunem ca compania va avea de asemenea probabil nevoie sa incheie anumite acorduri cu institutii financiare si de asemenea cu comercianti pentru a le suporta serviciul de plati mobile LG Pay, asa ca ramane de vazut daca LG Pay are tot ceea ce ii trebuie pentru a concura impotriva jucatorilor mai bine impamanteniti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *