Serviciul de plati mobile LG Pay va functiona cu smartphone-urile care nu sunt de varf

Serviciul de plati mobile LG Pay va functiona cu smartphone-urile care nu sunt de varf

LG Pay se afla in prezent in stadiul de inceput al existentei sale. Serviciul de plati mobile s-a lansat la inceputul lunii iunie numai in Coreea de Sud. Alte servicii de plati sunt cu mult inaintea LG, dar chiar si asa, compania sud-coreeana crede ca poate extinde folosirea serviciului daca acesta este compatibil cu mai multe dispozitive, cu preturi mai scazute.

Asadar, stim ca compania sud-coreeana a lucrat la propriul serviciu de plati mobile care se numeste LG Play, raspunsul companiei la Samsung Pay, Apple Pay, Android Pay si asa mai departe.

Cu toate acestea, se pare ca producatorul sud-coreean ar putea fi inaintea competitiei prin faptul ca serviciul sau de plati mobile este mai mult disponibil pe smartphone-urile care nu sunt de varf. In cea mai mare parte, Samsung Pay este inca destul de limitat la smartphone-urile de varf.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce viteza uimitoare permite noul modem 5G Qualcomm X55

Acest lucru inseamna ca exista o multime de smartphone-uri Samsung care nu au acces la acest serviciu de plati mobile. Am auzit ca Samsung are de gand sa introduca eventual caracteristica si pentru dispozitivele low-end, dar compania ar putea depasi Samsung.

Potrivit lui Cho Jun-ho, presedintele diviziei de comunicatii mobile a companiei, “Vom extinde folosirea LG Pay la smartphone-urile de buget pe langa smartphone-urile premium mai tarziu in acest an”.

Acest lucru inseamna ca orice smartphone-uri pe care compania planuieste sa se lanseze mai tarziu in acest an nu vor primi serviciul de plati mobile. In acest moment, LG Pay este limitat la smartphone-ul de varf LG G6 al companiei si trebuie sa ne intrebam, pe baza afirmatiei companiei, daca aceasta caracteristica va aparea si pe smartphone-ul de varf LG V30.

CITESTE SI:  Polaroid dezvaluie noile sale smartphone-uri Android. Si o tableta

Cu toate acestea, presupunem ca compania va avea de asemenea probabil nevoie sa incheie anumite acorduri cu institutii financiare si de asemenea cu comercianti pentru a le suporta serviciul de plati mobile LG Pay, asa ca ramane de vazut daca LG Pay are tot ceea ce ii trebuie pentru a concura impotriva jucatorilor mai bine impamanteniti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *