fbpx

Serviciul de muzica care a avut ieri o pana

Serviciul de muzica care a avut ieri o pana

Conform unei noi stiri, un anumit serviciu de streaming care transmite muzica s-a confruntat ieri cu o pana timp de aproape o ora, in urma careia au fost afectati o multime de utilizatori de pe teritoriul european.

Acel serviciu a avut ieri o pana de aproape o ora. Pana a afectat utilizatori din tari din Europa si nu numai. Serviciul de streaming de muzica Spotify nu a mai functionat pentru o multime de utilizatori ieri in jurul orei 4:15 AM ET, iar compania Spotify – care opereaza aplicatia cu care transmite muzica – a reusit sa se recupereze din pana dupa aproape o ora.

CITESTE SI:  La ce anume vor lucra Sony, Microsoft si Nintendo impreuna

Penele serviciului de streaming de muzica Spotify sunt rare, ultima sa pana majora avand loc in luna august a acestui an, dupa ce compania nu a reinnoit certificatul TLS.

Serviciul de streaming de muzica a fost in pana timp de o ora ieri, iar unii au verificat iar certificatul TLS nu era sursa perturbatiei de aceasta data. “Am optimizat unele lucruri, asa ca totul ar trebui sa revina la normal. Ai nevoie de alte informatii? Contacteaza-ne”, a dezvaluit serviciul de streaming Spotify pe reteaua sociala Twitter ieri.

CITESTE SI:  Ce companie ar putea lansa primul cip 5G adevarat pentru smartphone-uri

Compania s-a confruntat, de asemenea, cu o problema mai devreme in acest an, din cauza SDK-ului iOS al companiei Facebook din Statele Unite. Aplicatia de muzica Spotify s-a confruntat atunci cu o problema pe dispozitivele mobile din cauza unei erori SDK Facebook iOS.

CITESTE SI:  Ce companie a cumparat serviciul Flickr

Dar pana de ieri nu pare sa aiba vreo legatura cu compania Facebook din Statele Unite, deoarece a fost raspandita atat pentru clientii desktop, cat si pentru cei de mobil.

Unii au contactat Spotify pentru a oferi un punct de vedere. Ce parere ai despre aceasta stire? Care crezi ca a fost motivul perturbatiei serviciului de streaming de muzica Spotify de aceasta data?

Facebook