fbpx

Serviciul de internet prin sateliti Starlink va fi capabil de asta

Serviciul de internet prin sateliti Starlink va fi capabil de asta

CEO-ul Elon Musk al companiei spatiale SpaceX din Statele Unite a dezvaluit, intr-un tweet postat recent pe Twitter, ca serviciul de internet Starlink prin sateliti al SpaceX va deveni capabil de ceva anume pana la sfarsitul acestui an.

Noul serviciu de internet prin sateliti Starlink al companiei SpaceX din Statele Unite conduse de Elon Musk se afla acum in testare beta foarte limitata, dar compania se gandeste in viitor.

Conform CNBC, compania SpaceX din Statele Unite a lui Elon Musk s-a inscris la FCC (Comisia Federala de Comunicatii din SUA) pentru a produce componente Starlink care ar permite serviciului de internet prin sateliti sa functioneze in autoturisme in miscare.

CITESTE SI:  Astfel YouTube va deveni o destinatie de cumparaturi

Dar nu in masinile obisnuite de la compania Tesla din SUA, acestea neavand suficient spatiu, ci in camioane, vapoare si avioane. Aceasta ar fi o evolutie interesanta pentru Starlink, serviciu de internet care in acest moment nu permite clientilor sa-si mute hardware-ul existent de la adresa la adresa.

CITESTE SI:  La ce-s utile parasutele Indemnis Nexus pentru drone

Asta pentru ca constelatia de sateliti Starlink a SpaceX nu e inca construita. Deci nu e o limitare pe veci, dar e totusi o limitare, iar Elon Musk, CEO-ul companiei spatiale Space din Statele Unite, a clarificat-o intr-un tweet.

“Da, va fi probabil complet mobil mai tarziu in acest an, astfel incat sa-l puteti deplasa oriunde sau sa-l utilizati in vehicule de recreatie (rulote, de exemplu) sau pe un camion in miscare. Vor fi necesare noi lansari de sateliti Starlink pentru a obtine o acoperire concurenta si unele upgrade-uri software cheie”, conform unui tweet postat de Elon Musk, CEO-ul SpaceX.

CITESTE SI:  De ce smartphone-ul Google Pixel 4 nu filmeaza 4K la 60 de cadre pe secunda

Ce parere ai despre faptul ca serviciul de internet prin sateliti al companiei SpaceX a lui Elon Musk va deveni mobil pana la sfarsitul acestui an? Crezi ca oamenii vor cumpara acest sistem de internet prin sateliti Starlink pentru camioane si vapoare?