Serviciul Anime Strike al Amazon a fost inglobat in Prime Video

Serviciul Anime Strike al Amazon a fost inglobat in Prime Video

Dupa aproximativ un an, Amazon si-a ingropat serviciul sau greu de indragit Anime Strike, lansand zeci de anime-uri in oferta generala a Amazon Prime. Serviciul, lansat la inceputul anului 2016, a castigat drepturile pentru cele mai bune titluri din 2016.

Daca nu sunteti fani ai anime-urilor, este posibil sa nu stiti ca Amazon avea un serviciu denumit Anime Strike. A fost o platforma de streaming care a oferit abonatilor acces la o mare varietate de titluri.

CITESTE SI:  Guvernul ucrainean isi imagineaza Cernobilul ca fiind o ferma solara

Cu toate acestea, compania a decis sa includa acest serviciu putin cunoscut in principalul sau serviciu de streaming video Prime Video. Acest lucru inseamna ca utilizatorii nu mai trebuie sa plateasca suplimentar pentru privilegiul de a urmari titlurile.

Amazon a cerut anterior utilizatorilor Anime Strike sa plateasca 5 dolari pe luna, pe langa ceea ce plateau pentru primirea calitatii de membru Prime. Abonatii plateau deja 99 de dolari pe an pentru Prime Video, iar multi nu ar fi incantati sa plateasca inca 5 dolari pe luna doar pentru Anime Strike.

CITESTE SI:  Ce solutie au cercetatorii MIT pentru clipurile video online care se incarca greu

Nu a fost singura problema. acesta a fost limitat la Statele Unite, ceea ce a insemnat ca publicul potential al serviciului era limitat la persoanele care locuiesc in aceasta tara, spre deosebire de baza globala de membri ai Amazon Prime Video.

Amazon a confirmat ca serviciul nu mai exista si ca titlurile sunt acum disponibile pentru membrii Prime Video. Acest lucru include toate titlurile exclusive care erau disponibile pe Anime Strike, cum ar fi Inuyashiki si Re:CREATORS care nu erau disponibile pe alte platforme precum Funimation si Crunchyroll.

CITESTE SI:  Sony ne lamureste in ceea ce priveste memoria interna a lui Xperia M4 Aqua

Compania Amazon a declarat pentru Kotaku ca a decis sa procedeze in acest fel pentru ca mai multi clienti sa se poata bucura de acest continut ca parte a calitatii lor de membri ai Prime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *