fbpx

Serialul Urzeala Tronurilor sezonul 8 va fi mai lung ca oricand

Serialul Urzeala Tronurilor sezonul 8 va fi mai lung ca oricand

Actorul Kit Harington, care il interpreteaza pe Jon Snow in Urzeala Tronurilor, a vorbit recent pentru publicatia Time despre serial. Actorul a avut o sansa sa-i laude pe David Benioff si Dan Weiss (persoanele cu autoritate de creatie) pentru atmosfera pe care au creat-o la filmari.

Dupa cum probabil va imaginati, exista multe asteptari pentru serialul Urzeala Tronurilor sezonul 8. Serialul celebru al HBO nu se va intoarce timp de peste un an si totusi fanii sunt disperati sa afle indicii despre ceea ce va aduce sezonul viitor.

CITESTE SI:  Laptopul de gaming Acer Nitro 5 Spin a fost anuntat - specificatii si pret

Kit Harington, actorul care il interpreteaza pe Jon Snow, a spus ca sezonul viitor al Urzeala Tronurilor va fi mai lung ca niciodata. Jon Snow, al lui Kit Harington, este unul dintre cele mai importante personaje din Urzeala Tronurilor.

Este, de asemenea, unul dintre putinele personaje care au ramas inca de la primul sezon. Acest lucru subliniaza cat de important este Jon Snow in serial. Vorbind pentru publicatia Time, Kit Harington a spus ca, “este mai lung decat a fost vreodata!”

CITESTE SI:  Presedintele Donald Trump vrea taxe postale duble pentru Amazon, se pare

Actorul a fost in Belfast in luna decembrie a anului viitor pentru a turna cateva scene pentru sezonul viitor care va fi mai lung. Kit Harington va termina filmarile pentru partea 8 a serialului Urzeala Tronurilor in 2018.

Sa nu va asteptati insa sa apara spoilere. Avand in vedere problema leak-urilor de care HBO a trebuit sa se ocupe, stirile au indicat ca securitatea a fost sporita pentru a preveni aparitia oricaror informatii neoficiale din sezonul urmator al serialului Urzeala Tronurilor.

CITESTE SI:  Motorola breveteaza un telefon cu un ecran care se repara singur

HBO inca nu a confirmat cand va avea loc premiera sezonului urmator al serialului Urzeala Tronurior. Stirile indica faptul ca va avea loc pana la sfarsitul anului 2018 sau inceputul anului 2019. Deci, avem ceva de asteptat.