fbpx

Senzorul de amprente digitale din displayul lui Galaxy Note 8 are probleme cu luminozitatea

Senzorul de amprente digitale din displayul lui Galaxy Note are probleme cu luminozitatea inegala

S-a spus deja ca Samsung nu va putea perfectiona senzorul de amprente digitale pentru Galaxy Note 8, asa ca viitorul smartphone nu il va integra. Acum, o noua stire din industrie ne spune si motivul pentru care gigantul sud-coreean nu-l va putea integra in displayul smartphone-ului Galaxy Note 8.

Se crede ca Samsung lucreaza la un senzor de amprente digitale optic care va fi integrat in displayul in sine. Se zvoneste ca Samsung va prezenta aceasta tehnologie cu smartphone-ul Galaxy Note 8 mai tarziu in acest an.

CITESTE SI:  Samsung lucreaza cu armata Statelor Unite pentru o noua retea 5G

Cu toate acestea, ultimele stiri au indicat ca Samsung are probleme in ceea ce priveste pregatirea la timp a tehnologiei senzorului de amprente digitale pentru noul smartphone de varf.

Compania se confrunta cu o problema a displayului, mai exact cu luminozitatea inegala, care nu pare sa vrea sa dispara. Se credea anterior ca Samsung va integra un senzor de amprente digitale optic in smartphone-ul Galaxy S8.

CITESTE SI:  Odata cu Android 5.1.1 camera lui Galaxy S6 va fi mai buna

Compania nu a reusit asta din cauza unor presupuse probleme in definivarea acestei tehnologii la timp pentru lansare. Apoi, zvonurile au indicat ca smartphone-ul Galaxy Note 8 ar putea fi primul smartphone Samsung care va integra un senzor optic de amprente digitale.

Cu toate acestea, daca este sa credem anumite stiri recente, s-ar putea sa nu fie asa. Potrivit unei noi stiri, o implementare a senzorului de amprente digitale in ecran a fost testata pe displayul lui Galaxy Note 8.

CITESTE SI:  Samsung lanseaza un televizor urias QLED de 88 de inch

Se spune ca rezultatul este imperfect din cauza luminozitatii inegale a displayului. Se spune ca zona displayului care contine senzorul pentru amprente digitale este mai luminoasa decat restul displayului.

Samsung lucreaza pentru a rezolva aceasta problema, dar se crede ca compania nu va putea rezolva problema la timp pentru lansarea din luna august a lui Galaxy Note 8. Nimic din toate acestea nu au fost confirmate oficial, asa ca nimic nu este inca batut in cuie.