fbpx

SensoGlove te va ajuta sa-ti imbunatatesti jocul de golf

SensoGlove te va ajuta sa-ti imbunatatesti jocul de golf

Imbunatatirea balansului pentru jocul golf tocmai a devenit un pic mai usoara cu lansarea SensoGlove.

Pentru a-ti imbunatati abilitatile intr-un sport, cea mai comuna modalitate de a face asta este de a continua sa exersezi, cu antrenamenul potrivit.

Acest lucru vine de obicei sub forma feedback-urilor si sfaturilor, iar uneori cu antrenorul profesionist care iti va arata unde ai gresit si care iti ofera sfaturi in legatura cu modalitatatile prin care poti deveni mai bun.

CITESTE SI:  Compania care verifica temperatura angajatilor sai pentru a afla daca sunt infectati cu coronavirusul Wuhan

Cu toate acestea, in ziua de azi tehnologia s-a dezvoltat atat de mult incat ne putem antrena noi insine, de unii singuri.

Daca golful este jocul tau preferat, ai putea fi incantat sa afli ca Sensosolution a anuntat recent noul si imbunatatitul SensoGlove.

Dupa cum poti vedea in fotografii, SensoGlove este o manusa care arata ca si o pereche obisnuita de manusi de golf, cu exceptia faptului ca incorporeaza senzori care te ajuta sa-ti imbunatatesti jocul de golf.

CITESTE SI:  VIDEO: Jocul secret de Golf din consola Nintendo Switch a fost eliminat

De exemplu, SensoGlove pentru jocul golf are senzori de presiune care iti spun ce degete apuca prea strans. De asemenea, poate analiza presiunea balansului si va fi de asemenea capabila sa ofere feedback audio, precum si feedback vizual, multumita unui display LED de 1,2 inch incorporat.

Potrivit companiei, manusile SensoGlove pentru jocul golf au fost proiectate pe baza feedback-ului profesionistilor internationali de PGA.

CITESTE SI:  De ce e in stare acest smartwatch pentru golf, TAG Heuer Connected Golf Edition

Displayul poate fi inlaturat daca doresti sa folosesti manusile ca si o pereche obisnuita, iar acest lucru se poate face multumita utilizarii unei piei de oaie din Brazilia.

Cine doreste sa intre in posesia versiunii avansate a SensoGlove trebuie sa stie ca au un pret de 89 de dolari si ca vor fi disponibile pe site-ul companiei.