Seagate lanseaza SSD-ul lor masiv de 60TB

Seagate lanseaza SSD-ul lor masiv de 60TB

Seagate tocmai a anuntat un SSD cu un spatiu de stocare enorm de 60TB, cel mai mare SSD din acest moment.

Din pacate SSD-ul Seagate este destinat numai afacerilor, lansat ca o adaugire a portofoliului data center al Seagate.

De cat de mult spatiu de stocare crezi ca ai nevoie cu adevarat pe calculatorul tau? Unor oameni le ajunge 1TB, altii ar putea avea nevoie de 10TB, dar daca operezi o afacere care are nevoie sa pastreze multe informatii, acestea se vor acumula in timp dupa cum este si normal, ceea ce inseamna ca probabil nu-ti va ajunge 1-10TB.

CITESTE SI:  Filmul "Detective Pikachu" va avea probabil unul dintre acesti actori

Daca esti in cautarea a mult spatiu de stocare, ai putea fi interesat sa afli ca Seagate a dezvaluit un nou Solid State Drive care vizeaza utilizatorii business, avand in vedere ca vine cu un spatiu de stocare urias de 60TB.

Da, ai citit bine, Seagate este practic prima companie care ofera un SSD cu atat de mult spatiu de stocare, acesta vizeaza mai mult afacerile care ar putea avea nevoie de atata spatiu de stocare si de atata viteza.

CITESTE SI:  De ce Rolls-Royce va folosi AI pentru motoarele sale de avioane

Cu toate acestea, ar trebui mentionat ca in acest moment dispozitivul Seagate exista ca prototip functional, ceea ce inseamna ca imaginea pe care o vezi mai sus nu reprezinta produsul final.

Cu toate acestea, avand in vedere ca cu totii am vazut unul sau doua SSD-uri in viata noastra, exista sanse ca produsul final nu ar trebui sa fie o surpriza pentru nimeni.

CITESTE SI:  VIDEO: Lyft si Aira ii ajuta pe cei cu deficiente de vedere

De asemenea, nu s-a suflat o vorba despre pret, dar avand in vedere ca acesta este un SSD si luand in considerare spatiul de stocare de 60TB, aproape ca ne este frica sa intrebam.

De asemenea, SSD-ul Seagate de 60TB este programat pentru o lansare in 2017, asa ca sa nu te astepti ca vei putea cumpara unul pentru tine inca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *