fbpx

Se zvoneste ca Samsung l-a angajat pe arhitectul-cheie de procesoare al AMD

Se zvoneste ca Samsung l-a angajat pe arhitectul-cheie de procesoare al AMD

Cei care urmaresc stirile despre AMD indeaproape stiu foarte bine ca arhitectul-cheie de procesoare al companiei, Jim Keller, a parasit compania AMD luna trecuta.

La acea vreme, compania a spus ca acesta si-a terminat toata munca si ca plecarea acestuia de la AMD nu va afecta ceea ce a planuit compania pentru viitor.

Exista niste speculatii printre fanii AMD cu privire la locul unde ar putea ateriza arhitectul de procesoare. Daca este sa credem un zvon, acesta ar fi putut fi cules de Samsung.

CITESTE SI:  Ce baterie uriasa ar putea integra smartphone-ul pliabil al Samsung

Exista speculatii cu privire la viitorul lui, pentru ca atunci cand pleca de la AMD, arhitectul nu a spus de ce paraseste o companie pentru care a lucrat o perioada lunga de timp si nu a spus unde va lucra in continuare.

Un zvon din China sustine ca arhitectul de la AMD ar putea ajunge la Samsung si se crede ca compania sud-coreeana l-ar fi angajat pentru a dezvolta noua lor generatie de procesoare mobile.

CITESTE SI:  Laptopul Samsung Notebook 9 Pen cu stylus e oficial - pret si specificatii

Se zvoneste ca arhitectul de procesoare se va alatura departamentului de cercetare si dezvoltare al Samsung din orasul american Austin, Texas.

Se asteapta ca acolo va juca un rol important in imbunatatirea procesoarelor mobile Exynos ale Samsung care deja si-au gasit locul in smartphone-urile de varf ale companiei din acest an.

Procesoarele populare K7 si K8 ale AMD au fost cateva dintre proiectele la care arhitectul de procesoare a lucrat pe perioada cand inca lucra pentru companie, asa ca fara nicio indoiala acesta are expertiza pe care o cauta Samsung, iar acesta va fi cu siguranta o adaugire valoroasa la echipa companiei Samsung.

CITESTE SI:  De ce trocurile trade-in Google pentru smartphone-urile Pixel vechi sunt dezamagitoare

Cu toate acestea, nimic nu este confirmat in acest moment si nu exista niciun comentariu de la Samsung sau Keller cu privire la aceasta chestiune, asa ca trateaza acest zvon cu precautie deocamdata.