fbpx

Se testeaza aceasta functie pentru Facebook si Instagram

Se testeaza aceasta functie pentru Facebook si Instagram

Compania Facebook din Statele Unite testeaza ceva anume pentru reteaua sociala FB si pentru Instagram. E ceva destul de incurcat, dar care poate fi explicat pas cu pas. In acest moment, aceasta functie este doar testata, inca nu e lansata in masa.

Facebook le-a permis de o vreme utilizatorilor Insta sa publice Povesti atat pe Instagram, cat si pe reteaua sociala FB , in acelasi timp, in incercarea de a contribui la stimularea Povestilor Facebook.

Cu toate acestea, problema este ca Povestile Insta distribuite pe reteaua sociala FB pot fi vizualizate doar de urmaritorii tai de pe FB si de cei cu care esti in legatura pe FB, spre deosebire de urmaritorii Instagram.

CITESTE SI:  Smartphone-urile acestei companii vor fi folosite drept chei de masina

Avand in vedere ca unii oameni ar putea fi mai activi pe oricare dintre cele doua platforme, acest lucru poate duce la rezultate mixte. Cu toate acestea, se pare ca Facebook testeaza acum o functie care permite utilizatorilor de Instagram sa distribuie Povesti Insta pe FB .

CITESTE SI:  Ce produse din carne falsa lanseaza Tyson Foods

Asta inseamna ca s-ar putea sa vezi pe reteaua sociala FB Povesti Instagram de la oamenii pe care ii urmaresti pe Insta. Acest lucru poate parea complicat, dar practic inseamna ca, daca esti cineva care foloseste mai degraba reteaua sociala FB decat Instagram, nu va trebui sa intri pe Insta daca doresti sa vezi Povestile unor oameni pe care ii urmaresti pe Insta si cu care s-ar putea sau nu sa fii in legatura pe Facebook.

CITESTE SI:  Microsoft anunta oficial laptopul Surface Book 2 - specificatii si pret

Cu toate acestea, utilizatorii vor trebui sa aiba un cont Instagram conectat la Facebook pentru ca functia sa functioneze. Pentru cei ingrijorati in legatura cu confidentialitatea, Facebook remarca faptul ca numai persoanele care te urmaresc pe Insta pot vedea Povestile Insta distribuite pe FB. Deci nu va trebui sa te ingrijorezi cu privire la faptul ca non-urmaritorii de pe reteaua sociala FB le vor vedea.