Se presupune ca Apple dezvolta noi formate audio de inalta calitate

Se presupune ca Apple dezvolta noi formate audio de inalta calitate

Se pare ca Apple pregateste sa lanseze streaming audio de calitate mai inalta in 2016, potrivit surselor din industrie care au vorbit cu Mac Otakara la Portable Audio Festival 2015 din Tokio.

Exista disponibile cateva formate audio de inalta calitate pentru cei carora le place ca muzica lor sa se auda perfect.

Cu toate acestea, daca esti genul care foloseste produse Apple ca iTunes, atunci stii ca formate ca FLAC nu sunt suportate.

In schimb, va trebui sa le convertesti in formatul propriu al companiei daca vrei sa le redai pe produsele tale Apple.

CITESTE SI:  De ce iPhone X nu poate rula jocul Fortnite la 60FPS

In timp ce unii ar putea sau nu sa sesizeze diferenta dupa conversie, cei pasionati de muzica ar putea fi interesati sa afle ca Apple ar putea dezvolta mai multe formate de sunet de inalta calitate.

Asta potrivit unui raport de la Mac Otakara (via MacRumours) care a vorbit pentru mai multe surse din industrie la Festivalul Audio Portabil din Tokio.

Potrivit raportului lor, “Conform catorva oameni din interior familiarizati cu Apple a caror produse sunt expuse la PORTABLE AUDIO FESTIVAL 2015, compania dezvolta formate audio de streaming de inalta calitate de pana la 96kHz/24bit in 2016”.

CITESTE SI:  Nintendo si Google aduc Mario Kart pe Google Maps

Asta nu este prima data cand s-a zvonit ca Apple exploreaza formate de sunet de calitate mai inalta. In trecut, au mai existat astfel de rapoarte cum ca compania din Cupertino cocheteaza cu aceasta idee.

Avand in vedere tendinta Apple de a prefera propria sa tehnologie proprietara, presupunem ca asta nu este o surpriza.

Cand astfel de formate audio vor debuta, ramane de vazut, dar ar trebui sa merite luate in considerare, mai ales daca esti genul caruia ii pasa de calitatea muzicii sale de dupa MP3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *