fbpx
Se pare ca Pokemon GO ar putea sosi pe Android Wear

Se pare ca Pokemon GO ar putea sosi pe Android Wear

Cei de la Pokemon GO Hub au reusit sa decompileze ultima versiune Android a Pokemon GO – 0.37.0. Acestia sunt foarte fericiti sa anunte ca suportul jocului Pokemon GO ajunge pe Android Wear.

Uneltele pe care le-au folosit sunt programele utilitare obisnuite pentru Android Developer: 7zip, dex2jar pentru decompilare si jd-gui pentru a inspecta codul sursa. Acestia au putut de asemenea sa confirme ca Pokemon GO Plus functioneaza in fundal.

In timpul anuntului lui iPhone 7 de saptamana trecuta, Apple a avut timp pentru a dezvalui noile modele de smartwatch-uri Apple Watch, iar in acelasi timp a anuntat ca jocul va sosi pe watchOS si, evident, pe Apple Watch.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce smartphone este folosit in acest gameplay Fortnite pentru Android

Aceasta este o veste foarte buna pentru gameri, dar unde este iubirea pentru sistemul de operare pentru smartwatch-uri al Google?

Nu s-a mentionat daca jocul va ajunge si pe alte dispozitive purtabile, cum ar fi cele Android Wear, dar vestea buna este ca se pare ca da.

CITESTE SI:  Jocul Minecraft este oferit gratuit elevilor de gimnaziu din Irlanda de Nord

Potrivit celor de la Pokemon GO Hub, acestia au analizat ultima versiune si au descoperit ca exista semne de suport pentru Android Wear.

De fapt, au existat cateva referinte facute pentru suportul Wear, asa ca vestea buna este ca acest lucru este ceva ce poate fi avut in vedere de gameri.

Din pacate, nu este clar daca versiunea Android Wear a jocului Pokemon GO va fi aceeasi ca cea aratata pe parcursul evenimentului Apple, dar presupunem ca nu poate fi prea diferita.

CITESTE SI:  VIDEO: Fruit Ninja va pasi pe taramul realitatii virtuale

De asemenea, nu s-a mentionat cand va sosi jocul pe Android Wear, dar avand in vedere ca Niantic inca nu a anuntat oficial nimic, poate ca versiunea purtabila a jocului Pokemon GO va fi exclusiva pentru watchOS, dar oricum ar fi, suntem cu ochii pe joc.