fbpx
Se pare ca Fitbit inca se chinuie sa produca un smartwatch

Se pare ca Fitbit inca se chinuie sa produca un smartwatch

Cand Fitbit a lansat ceasul de fitness Blaze in 2016, avea logica ca producatorul ar putea lucra de asemenea la un smartwatch deplin cu mai multe caracteristici. Cand Fitbit a cumparat Pebble, CEO-ul Fitbit a confirmat acest lucru.

Din pacate, Yahoo! spunea ca produsul are o multime de probleme care au impins lansarea planuita pentru primavara acestui an la toamna acestui an. Bloomberg spune acum ca proiectul a pierdut cativa oameni care lucrau la acest smartwatch.

CITESTE SI:  Samsung Galaxy S8 Microsoft Edition a fost anuntat

Sursele spun de asemenea ca Fitbit nu a putut incheia o intelegere cu Spotify si ca provocarile tehnice au intarziat desavarsirea magazinului de aplicatii, o componenta esentiala pentru orice ecosistem de smartwatch.

Fitbit neaga orice fel de probleme. “Putem confirma ca dezvoltarea smartwatch-ului nostru si a aplicatiilor terte este pe drumul cel bun”, a spus un purtator de cuvant intr-un email trimis catre Engadget.

“Abia asteptam sa lucram cu comunitatea de dezvoltatori pentru a le oferi utilizatorilor oportunitatea de a avea propria lor experienta Fitbit, iar cu compatibilitatea noastra cross-platform si cu experienta noastra in sanatate si fitness, avem sanse mari sa reusim”.

CITESTE SI:  Cam ce suma uriasa a platit Facebook pentru un startup

Stim cum ar putea arata smartwatch-ul Fitbit, multumita unor fotografii obtinute de Yahoo Finance in luna mai. Cu o fata traditionala patrata si cu o carcasa unibody, “Project Higgs” pare sa arate un pic ca Blaze.

Sursele Yahoo au precizat ca smartwatch-ul va avea GPS incorporat, monitorizarea ritmului cardiac si un set de casti wireless cu numele de cod “Parkside”. Dupa cum precizeaza Bloomberg, va fi greu sa concureze cu mai multe mari branduri de smartwatch-uri, cum ar fi Apple si alte branduri Android. Dezvoltatorii nu vor da navala pe un produs care tot a fost amanat si care nu vine cu un magazin de aplicatii complet la lansare.