Scurgeri de informatii despre presupusul Sony Xperia Z4 Music

Sony-Xperia-Z4-Music

Acum multi ani in urma, pe vremea telefoanelor simple, Sony a lansat un telefon bazat pe Walkman in care accentul a fost pus pe capabilitatile de redare a muzicii. Cu toate acestea, odata ce compania a intrat pe piata smartphone-urilor, distinctia s-a pierdut.

Totusi, potrivit noilor zvonuri, compania se gandeste sa lanseze un smartphone bazat pe Walkman in viitorul apropiat. Dispozitivul a fost denumit preliminar Sony Xperia Z4 Music.

Sony a prezentat ultimul sau Walkman de varf NW-ZX2 (la un pret urias de 1200 de dolari) la CES 2015, iar acum un smartphone pentru muzica portabil a fost dezvaluit intr-o poza impreuna cu specificatiile complete – Sony Xperia Z4 Music.

CITESTE SI:  In ciuda caror lucruri Huawei ar putea deveni cea mai mare companie de smartphone-uri din lume

Sony NW-ZX2 pare sa fie foarte scump, iar Sony Xperia Z4 Music pare a fi un foarte bun substituent, avand in vedere ca poate fi folosit si ca smartphone. Nu suntem complet siguri ca este real, dar pare un smartphone grozav in ceea ce priveste specificatiile.

Am enumerat specificatiile ca Walkman si smartphone, avand in vedere ca sunt acelasi dispozitiv.

CITESTE SI:  S-ar putea ca Apple a gasit o metoda mai ecologica de a produce aluminiu

Specificatiile in termeni de Walkman ale lui Sony Xperia Z4 Music

Xperia Z4 Music suporta formate audio de inalta calitate, cum ar fi DSD, WAV, AIFF, ALAC, FLAC etc.; o durata de viata a bateriei de doua zile -2000mAh; difuzor frontal Surround S-Force PRO; moduri audio: ClearAudio / DSEE HX / egalizator in 5 benzi / VPT / Dynamic Normalizer / DPC; frecventa de raspuns: 20 pana la 42000Hz;

Specificatii in termeni de smartphone ale lui Xperia Z4 Music

CITESTE SI:  S-a descoperit ca smartphone-urile Sony Xperia sunt cele mai stabile

Display IPS TRILUMINOS de 4 inch cu rezolutia de 1440×720 pixeli; camera principala de 8MP; procesor Snapdragon 801 de 2,3GHz quad-core; 3GB de RAM; 32GB de memorie interna (negru) / 128GB (argintiu, violet, auriu, verde); dimensiuni de 109×49,4×8,9mm; cantareste 133,5g (32GB) / 138,5g (128GB).

Daca Sony Xperia Z4 Music este un dispozitiv real, l-am putea vedea lansat la MWC 2015. Pretul lui Xperia Z4 Music nu este cunoscut in acest moment. Acestea sunt informatiile despre acest smartphone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *