fbpx
Scorul AnTuTu al lui iPhone 7 spulbera competitia

Scorul AnTuTu al lui iPhone 7 spulbera competitia

L-am vazut pe iPhone 7 Plus acum cateva zile pe Geekbench, iar astazi smartphone-ul iPhone 7 a fost testat pe AnTuTu. Acesta a reusit sa obtina un scor record de 178 397 de puncte pe AnTuTu.

De-a lungul anilor, Apple nu a calcat pe urmele producatorilor Android in ceea ce priveste adoptarea celei mai noi si mai grozave tehnologii.

De exemplu, in timp ce multe smartphone-uri Android integreaza 2-3GB de RAM, Apple inca ramanea la 1GB. De asemenea, in timp ce unele cipuri erau octo-core sau deca-core, Apple inca ramanea la cipuri dual-core.

CITESTE SI:  De ce smartphone-ul Google Pixel 4 nu filmeaza 4K la 60 de cadre pe secunda

Cu toate acestea, asta s-a schimbat cu lansarea smartphone-urilor iPhone 7 si 7 Plus in care Apple a introdus cipul A10 Fusion care este de fapt un cip quad-core. Acesta este chiar un salt fata de A9 care este un cip dual-core, iar acest lucru se vede in performanta sa.

Potrivit unor benchmark-uri de pe AnTuTu, se pare ca smartphone-ul iPhone 7 si cipul sau A10 Fusion au reusit sa spulbere competitia, cu un scor mare.

CITESTE SI:  Utilizatorii Android sunt mai loiali decat cei iOS

iPhone 7 a reusit sa obtina un scor de 178 397 de puncte pe AnTuTu, ceea ce inseamna cu o treime mai mult decat scorul lui 6s si reuseste de asemenea sa invinga cam toate smartphone-urile din Top 10 din luna august care, potrivit AnTuTu, il avea pe OnePlus in varf cu un scor AnTuTu de 140 288 de puncte.

Lista nu include Galaxy Note 7, asa ca nu suntem siguri cum se va descurca smartphone-ul Galaxy Note 7 in fata lui iPhone 7 pe AnTuTu, dar deocamdata se pare ca smartphone-ul iPhone 7 este la conducere.

CITESTE SI:  Ce brevete de smartphone-uri nebunesti are Samsung

Desigur, la urma urmei daca ai nevoie cu adevarat de un cip de o asemenea performanta depinde de nevoile tale si, ca intotdeauna, performanta pe hartie versus cea real-world este foarte diferita, asa ca acest lucru este ceva ce trebuie tinut minte.