fbpx

Schimbari la Facebook. News Feed-ul sau este acum mai lizibil

Schimbari la Facebook. News Feed-ul sau este acum mai lizibil

News Feed-ul Facebook este mai lizibil si mai usor de navigat prin acesta multumita celor mai noi schimbari efectuate de reteaua sociala gigantica. Miercuri, compania a declarat ca a efectuat anumite optimizari la News Feed.

Avand in vedere ca telefoanele noastre au displayuri mai mici decat monitoarele calculatoarelor noastre, asta inseamna ca acest lucru este ceva ce trebuie luat in considerare de cei care proiecteaza aplicatii.

Ei bine, daca tot credeai ca News Feed-ul Facebook este un pic greu de citit pe telefoane mobile, vei fi incantat sa afli ca Facebook are de gand sa se ocupe de asta si sa rezolve problema.

CITESTE SI:  Guvernul care a recrutat angajati Twitter pentru a-si spiona criticii

Compania Facebook a anuntat recent ca vor actualiza designul si aspectul News Feed-ului sau pe telefoane mobile pentru ca acesta sa fie mai lizibil si mai usor de navigat prin el.

Retineti ca aceasta nu este o reconstruire majora a News Feed-ului, ci mai degraba se pare ca Facebook efectueaza niste schimbari minore pe care s-ar putea ca nici macar sa nu le observi.

CITESTE SI:  De ce smartphone-ul OnePlus 6T nu are incarcare wireless, potrivit CEO-ului OnePlus

De exemplu, printre aceste schimbari se numara un contrast crescut de culoare pentru ca textul sa fie mai lizibil in News Feed, preview-uri mai mari pentru linkuri, pictograme si, de asemenea, butoane de reactie care sunt mai greu de apasat.

De asemenea, printre schimbari se mai numara schimbarea formei ramei imaginii de profit pentru a diferentia cine posteaza si cine comenteaza. Facebook efectueaza de asemenea niste schimbari sectiunii pentru comentarii pentru a fi mai usor de vazut in News Feed care comentarii sunt raspunsuri directe pentru o alta persoana si asa mai departe.

CITESTE SI:  Cum lansezi Google Assistant cu asistentul virtual Siri

Cum am spus deja, aceste schimbari ale Facebook sunt foarte subtile, dupa cum poti vedea in captura de ecran de mai sus, dar daca acestea duc la o experienta mai buna de utilizare, atunci de ce nu?