fbpx
Schimbare uriasa posibila pentru aplicatia iTunes a companiei Apple

Schimbare uriasa posibila pentru aplicatia iTunes a Apple

Disparitia aplicatiei iTunes asa cum o stim ar putea fi in cele din urma la orizont. Dezvoltatorul iOS, Steve Troughton-Smith, a dezvaluit acum scurt timp ca are dovezi privind planurile companiei Apple de a crea softuri separate pentru Muzica, Podcasturi si carti electronice. iTunes s-a transformat recent intr-o aplicatie plina cu bloatware, dar s-ar putea ca Apple o va imparti in mai multe aplicatii mai mici.

Datorita faptului ca iTunes exista de mai mult de un deceniu, e evident ca softul a evoluat si a primit noi caracteristici cu fiecare update major.

CITESTE SI:  Compania care lucreaza la masini electrice cu incarcare bidirectionala

Acest lucru i-a determinat pe multi utilizatori sa spuna ca iTunes este prea plin, dar din pacate utilizatorii nu au prea multe optiuni, deoarece aceasta aplicatie e buna la orice.

Cu toate acestea, conform dezvoltatorului Steve Troughton-Smith, exista mari sanse ca, cu urmatorul update macOS care ar trebui sa fie anuntat la WWDC 2019, Apple ar putea imparti iTunes in softuri mai mici si mai usor de gestionat care vor varia in functie de nevoi.

CITESTE SI:  Cum foloseste MIT AI pentru detectarea depresiei

Conform dezvoltatorului, “Sunt acum destul de increzator, pe baza dovezilor pe care nu vreau sa le public in acest moment, ca Apple are in vedere noi aplicatii Music, Podcasts si poate chiar si carti electronice pentru macOS, pentru a se alatura noii aplicatii TV”.

E posibil ca Apple a indicat acelasi lucru luna trecuta cand a lansat noul serviciu Apple TV+ si cand a dezvaluit ca noul soft TV se va lansa pentru Mac.

CITESTE SI:  Cum ar putea fi moneda virtuala Gram a Telegram

Anterior, ne-am fi imaginat ca Apple ar fi integrat aplicatia TV in iTunes, dar separarea indica faptul ca poate impartirea iTunes s-ar putea intampla in cele din urma. Cu toate acestea, pana ce acest lucru se intampla, cel mai bine ar fi sa tratati aceste informatii cu o doza de precautie.