fbpx

SanDisk lanseaza cel mai rapid card microSD de 400GB din lume

SanDisk lanseaza cel mai rapid card microSD de 400GB din lume

Acum cateva luni, SanDisk a dezvaluit primul card microSD (mai precis microSDXC) de 400GB si i-a determinat pe oameni sa se simta foarte bine avand atat spatiu de stocare la dispozitie. Acum, la Mobile World Congress 2018, compania s-a intors pentru a ne impresiona cu o noua versiune care este cu peste 50% mai rapida.

Pentru a raspunde cererii crescande pentru spatiu de stocare mobil, SanDisk a anuntat in luna februarie lansarea celui mai rapid card de memorie microSD flash UHS-1.

CITESTE SI:  De ce Google lucreaza la propriul card de debit

Compania a dezvaluit cardul microSDXC SanDisk Extreme UHS-1 de 400GB rapid la Mobile World Congress 2018 din Barcelona. Acesta a fost conceput pentru a ajuta clientii sa mute continutul mai repede ca oricand.

Compania sustine ca noul sau card de memorie microSD de 400GB este cu peste 50% mai rapid decat cardurile microSD SanDisk Extreme UHS-1 anterioare, la 160MB/s. Se spune ca acesta este capabil sa atinga aceasta viteza impresionanta datorita tehnologiei proprii Western Digital.

CITESTE SI:  Care asistent virtual din boxe inteligente este cel mai bun (2018)

De asemenea, se spune ca are o viteza de scriere de 90MB/s. Dispozitivul rapid de 400GB al companiei SanDisk a fost conceput pentru a furniza tipul de performanta necesara pentru urmatorul val de aplicatii cu continut intensiv.

Acesta include continutul media 4K si experientele de realitate virtuala. SanDisk a impachetat, de asemenea, componentele interne intr-o constructie mai rezistenta pentru a asigura o protectie adecvata a cardului microSD rapid de 400GB, in special impotriva prafului, a razelor X si a socurilor.

CITESTE SI:  Un analist estimeaza cate smartwatch-uri Apple Watch au fost vandute pana acum

Dupa cum va puteti imagina, aceste lucruri nu vor veni la un pret mic. Noul card de memorie Extreme UHS-1 microSDXC de 400GB rapid va costa 300 de dolari. Printre telefoanele care accepta dispozitive microSD de pana la 400GB se numara telefonul Samsung Galaxy S9 recent lansat. SanDisk a afisat noul dispozitiv microSD la evenimentul Mobile World Congress din Barcelona.

Facebook