fbpx
SanDisk dezvaluie primul card SD de 1TB din lume

SanDisk dezvaluie primul card SD de 1TB din lume

Western Digital Corporation, un lider global in solutii si tehnologii de stocare, a dezvaluit astazi cardul sau SD SanDisk de 1TB pentru profesionistii foto si video.

In timp ce hard disk-urile nu au nicio problema sa ajunga la 1TB, este o alta poveste cand vine vorba despre dispozitivele mai mici de memorie.

Desigur, de-a lungul anilor, spatiul lor de stocare a crescut, dar acum se pare ca SanDisk a venit cu cireasa de pe tort prin dezvaluirea unui card SD de 1TB despre care acestia spun ca este primul care are o astfel de capacitate.

CITESTE SI:  SanDisk lanseaza cel mai rapid card microSD de 256GB din lume

Avand in vedere ca 4K va deveni in cele din urma standardul in viitor cand vine vorba despre continutul media, dupa cum este si normal avem nevoie de capacitati de stocare mai mari pentru a gazdui fisierele media 4K de la camerele noastre.

Cu toate acestea, ar trebui sa mentionam ca acest card SD de 1TB dezvaluit de catre SanDisk este un simplu prototip, ceea ce inseamna ca nu suntem siguri cand are de gand compania sa-l scoata pe piata.

CITESTE SI:  Camera GoPro Hero 6 Black 4K si 60 de cadre pe secunda este oficiala

De asemenea, nu avem idee cat de mult va costa cardul SD SanDisk de 1TB, dar nu este greu sa ne imaginam ca nu va fi ieftin. De exemplu, cardul SD de 512GB al SanDisk a avut un pret de 800 de dolari la lansare, asa ca pentru ca dublarea spatiului de stocare nu inseamna neaparat dublarea pretului, ne putem imagina ca va trebui sa platesti cel putin 1000 de dolari pentru cardul SD de 1TB.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum creeaza sistemul AI al NVIDIA clipuri video slow motion convingatoare

In orice caz, exista sanse ca va viza profesionistii din industrie care pot justifica pretul cardului SD SanDisk de 1TB si care ar putea avea nevoie de acesta, asa ca utilizatorii obisnuiti ar trebui probabil sa omita acest produs, asta daca nu au absoluta nevoie de atata spatiu de stocare.