SanDisk dezvaluie noi stick-uri USB de 1TB si 256GB

SanDisk dezvaluie noi stick-uri USB de 1TB si 256GB

Western Digital – care detine SanDisk – a prezentat noi solutii de stocare pentru continutul personal, cum ar fi cel mai mic stick USB de 1TB si un portofoliu de produse de stocare flash ultra-portabile, de inalta performanta si de mare capacitate.

Vandute sub marcile SanDisk si WD, aceste produse va asigura ca experientele si amintirile personale pot sa reziste de-a lungul anilor. Smartphone-uri, drone, camere de actiune captureaza si creeaza continut pe care utilizatorii doresc sa-l acceseze si sa-l impartaseasca cu prietenii.

Daca preferati sa nu duceti cu voi un hard disk extern si doriti ceva mic care sa va incapa in buzunar, atunci ati putea fi interesati sa aflati ca, la CES 2018, SanDisk a anuntat cateva stick-uri USB cu capacitate de 1TB si 256GB despre care pretinde ca sunt cele mai mici din lume.

CITESTE SI:  VIDEO: Opreste-te si urmareste acest clip superb cu o macheta iPhone 8

Stick-urile USB sunt deja destul de mici si portabile, dar presupunem ca, daca ar putea fi micsorate in continuare, atunci de ce nu? Incepand cu modelul SanDisk de 1TB, aceasta este fapt un stick USB-C, ceea ce inseamna ca daca calculatorul nu are acces la porturi USB-C, utilizarea sa ar putea fi oarecum limitata, dar ar putea fi ideal pentru utilizatorii MacBook Pro.

Cat despre stick-ul de 256GB, acesta este un model USB obisnuit care, potrivit SanDisk, va putea stoca aproximativ 14.000 de fotografii, 10 ore clipuri video Full HD si 16.000 de melodii si inca vor mai ramane 64GB pentru fisiere.

CITESTE SI:  Noua placa Raspberry Pi 3 B+ vine cu mai multa putere

Din pacate, SanDisk nu a mentionat nimic despre preturi sau disponibilitate inca, dar probabil ca modelul de 1TB nu va veni ieftin. Dupa cum se pare, SanDisk ofera de asemenea un stick USB 3.0 Ultra Fit de 128GB care este destul de mic. Asta in cazul in care nu poti astepta pana ce celelalte doua stick-uri de 1TB si 256GB de mai sus devin disponibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *