fbpx

Samsung vrea sa concureze cu super-magazinul Apple din Londra

Samsung vrea sa concureze cu super-magazinul Apple din Londra

Samsung Electronics Co. a fost de acord cu o intelegere privind deschiderea unui nou magazin in cartierul King’s Cross din Londra care va prezenta tehnologia si produsele sale, au spus doua persoane familiarizate cu aceasta chestiune.

Gigantul tehnologic finalizeaza detaliile pentru a inchiria ultimul etaj al mallului Coal Drops Yard din Londra aflat in constructie care a fost proiectat de Thomas Heatherwick.

Magazinele companiei Apple din intreaga lume sunt cunoscute pentru designul impresionant al acestora. Magazinele emblematice ale companiei din unele dintre cele mai mari orase de pe planeta sunt adesea considerate niste destinatii obligatorii pentru turisti.

CITESTE SI:  Un dezvoltator foloseste ARKit pentru a aduce filmul horror "Ring" la viata

Locatia companiei Apple de pe Regent Street din Londra este unul dintre magazinele emblematice. Potrivit unei noi stiri, Samsung intentioneaza sa inaugureze o locatie asemanatoare in capitala Marii Britanii.

Bloomberg spune ca compania sud-coreeana va inchiria ultimul etaj al mallului Coal Drops Yard din cartierul King’s Cross de Londra. Mallul din Londra este inca in curs de dezvoltare si va fi deschis in octombrie 2018, asa ca locatia companiei Samsung nu va fi deschisa pana atunci.

CITESTE SI:  Directorul executiv al Apple, Tim Cook, vorbeste despre o mare inovatie in lucru

Locul insusi era un magazin de carbuni in epoca victoriana. Actualizarea designului va transforma fostul magazin de carbuni in una dintre cele mai bune destinatii de cumparaturi din Londra.

Locatia noua a Samsung, care va rivaliza cu cele ale Apple, probabil ca nu va fi doar un magazin. Se pare ca va fi un loc plin de idei, experiente si dispozitive Samsung. Cu alte cuvinte, va fi similar cu showroomul Samsung de natura similara din districtul Meatpacking din New York.

CITESTE SI:  Asa ar arata noul smartphone pliabil al Samsung

Samsung nu a confirmat sau infirmat aceasta stire cu privire la locatia sa din Coal Drops Yard, Londra, asa ca nu exista nimic de impartasit despre acest lucru pana in prezent de la companie.